Szjinao Nekilnojamojo Laisvas Brangakmenio Moissanite Deimantų 10ct kaip 14mm D Spalva VVS1 Apvalios Perlas Akmens Lab Apyrankė Su Sertifikato Naujas

€195.09

-50%

€390.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmuo opalas, lauke mod wismec, natur akmens, big gems, bandymų laboratorija, apyrankės moissanite, šiandien bangles, diamond pagaląsti, apyrankė draugei gimtadienio proga, Smaragdas.

Specifikacija

Prekė: Laisvas Moissanite Akmuo Akmens Dydis: kaip 14mm Akmens Svoris(ct): 10ct Akmuo Forma: Diamond Cut" Akmens Spalva: D Spalva Akmens Aiškumo: VVS1 Pakavimas: 1*Nekilnojamojo Moissanite Akmuo 1*Restorano Dovanų Paketas 1*GRA Sertifikatą Pastaba: svoris visų moissanite akmuo yra tas pats, kaip lygiavertė deimantų karatais konversijos vertę, kuri nėra laisvi moissanite tiesa svorį.

Apie Siuntos

Po to, kai gausime jūsų apmokėjimą, prekės bus greitai išsiunčiami per 48 valandas.

GRA CENTIFICATION

Kokybės Užtikrinimas

Apie Mus

Szjinao buvo įsteigta 2007 m. su 13 metų patirtį profesinėje papuošalai, Szjinao amatininkas žiedai įkūnyti neeilinis vizija Szjinao kūrėjų ir apima savitas stilius, todėl kiekvienas ne tik nuostabiu papuošalai, bet tikras meno kūrinys.

Grįžti&Grąžinti

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Proga Dalyvavimas
spalva Aišku
Simetrija Puikus
Fluorescencijos flash
Kilmės KN(Kilmės)
Akmens Formos Apvalios Formos Deimantas
Pažymėjimo Numeris GRA
Bauda ar Mados Bauda
Karatas 10ct
akmens dydis Kaip 14mm
Akmens Rangą arba Spalva VVS1
Aiškumo VVS1
svoris(ct) 10ct
Lenkų Puikus
Prekės Pavadinimas szjinao
Supjaustyti Puikus Puikus
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Pagrindinis Akmuo Moissanite
akmens Medžiagos moissanite deimantų
Is_Wholesales Taip

Panašūs produktai