CWU-45P Bombonešis Striukė Vyras oro pajėgų kamufliažas moteris striukė kariuomenės karinių švarkelis, lietaus vandeniui m65 lauko taktinių skrydžio

€21.53

-40%

€35.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: colleg striukė, trumpas švarkas moterims, dragon žaislas, paltai vyrams, Rudens striukė vyrams, komanda oro pajėgų, švarkas pečių, mege vyrų striukė, striukė m65, striukė vyras.

Aprašymas

1.Ši striukė yra plonas versija klasikinis CWU-45P skrydžio striukė, kuri tinka pavasario/rudens, daugiau kaip švarkelis, striukė. 2.Audinys: 100% nailono, atsparus vandeniui išorinis apvalkalas; 100% poliesterio pamušalas, nr. užpildas. 3. Savybės: vėjo, atsparus vandeniui

Apie dydis

Šiltas Eilutę: dydis yra šalia MŪSŲ dydžio, didesnio, nei Azijos dydis.Prašome pasirinkti jūsų dydžio pagal dydį lentelėje, ir įsitikinkite, kad striukė krūtinės yra bent 20cm (7.8) didesnė nei jūsų krūtinės.

-FQA 1.Kaip pasirinkti savo dydį? -Prašome palikti pranešimą arba pastabą, su jūsų ūgį ir svorį (pečių, krūtinės), mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau per savo darbo laiką. 2.Aš pirko neteisingas dydis, galiu iškeisti? -Taip, bet jūs turite mokėti už grąžinti krovinių nuo jūsų pačių.Kai tik gausime striukė (atsegsite be dirbtinių žalą), mes išsiųsti atitinkamą vienas. -Šiltas eilutę: kaip grįžti krovinių yra tokie brangūs, prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį, prieš užsakant. :-) 3.Kai jūs laivas mano užsakymą? -Po jūsų mokėjimas sėkmingai perkelti į www.adeira.lt sąskaitą, we will ship užsakymą per 48 valandas per darbo dieną.Jei jūsų užsakymas yra ant savaitgalį, we will ship užsakymą pirmadienį. (Pekino Laiku) 4.Galiu drop laivyba? -Taip, prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą ir išsamią adresą, jei sklypas yra grąžintas arba nesėkmingai pristatyta. 5.Kaip ilgai sklypo atvykti? Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių (oro, atostogų ir pan.), ji paprastai trunka 10-30 dienų įprastu paštu Amerikos, Kanados, Europos ir Azijos šalių.Kitų šalių trunka apie 30-60 dienų. -DHL/TNT pristatymo laikas yra 5-7 dienas. -Jei jūsų apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar gauti elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pratęsime savo apsaugos laiką.Pastaba:prašome patvirtinkite savo adreso prieš pateikdami užsakymą.Kai prekės yra vežamos iš negalime pakeisti adresą.Ačiū jums :) -Po pardavimo, paslaugų teikimo, Kai gavote striukė, jei nesate patenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės, kad esate patenkintas.Ačiū! :)

Nuimamas Dalis NĖRA
Prekės Pavadinimas norman drakonas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Su gobtuvu No
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Drabužių Ilgis Trumpas
Taikoma Sezonas pavasarį
Taikoma scena Atsitiktinis
Modelio Tipas Spausdinti
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Lytis VYRAI
Medžiaga Spandex
Tipas Laisvas
Modelio Numeris BOMBER9903
Stilius Karinės
Rankogalių Stilius Šonkaulio rankovės
Apdaila Užtrauktukų
Rankovės Stilius Reguliariai
Storis STANDARTAS
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Pamušalas Poliesteris

Panašūs produktai