1Pcs Laikysenos Korektorius Atgal Petnešos Pečių, Juosmens Diržo Juosmens atrama Kuprius užkirsti Kelią Kūno Tiesinti Kumpinti Suspaudimo Skausmas R

€45.91

-39%

€76.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juosmens, atgal diržas, korektorius postur, skausmas, skausmas peties, moterų diržas, nugaros skausmas, cervic, juosmens atrama, korsetas moteris.

RM17744605850331165 Apie produktą:

1. Laikysena Teisinga - Mūsų kūno laikysenos korektorius su žmogiškas dizaino, suteikia tinkamą suspaudimo jums, nugaros ir juosmens, kuri yra labai naudinga siekiant užkirsti kelią kuprius ar laikysenos korekcija, padėti jums stand taller ir tiesiau.

2. Tinka Visoms Lytims - visa šeima gali gauti naudos iš šios laikysenos korektorius, kuris yra pilnai reguliuojamas ir skirtos, kad tilptų visų lyčių.Veiksmingai atsikratyti pečių, nugaros ir kaklo skausmas iš išnirimai, raumenų spazmus ir įtampą.

3. Kūno formavimas-Tai nugaros įtvaras taip pat gali būti naudojami jūsų kūno formos laisvai pagal savo sąlygas, kurios leidžia jums ieškoti daugiau plonas, ilgai naudoti, netgi gali prarasti savo riebalų pilvo, jis yra lengvas ir plonas, Nematomas, gali būti dėvimi kaip apatinis trikotažas.

4. Pagamintas iš orui aksomo audinys, aliuminio lydinio laikiklį su gera plastiškumą, lengva nešioti.Nuimamas minkštas krūtinės mygtukai leidžia jums patogiau, lengva valyti.

5. "KUPRINĖ" dizainas-su žmogiškas kuprinė dizainas, neturi įtakos krūtinės ir pilvo kvėpavimas, nr. apriboti judėjimą iš peties ir rankos.

DAUGIAFUNKCINIS

Laikysena Teisinga –

Mūsų kūno laikysenos korektorius su žmogiškas dizaino, suteikia tinkamą suspaudimo jums, nugaros ir juosmens, kuri yra labai naudinga siekiant užkirsti kelią kuprius ar laikysenos korekcija, padėti jums stand taller ir tiesiau.

Tinka Visoms Lytims –

Visa šeima gali gauti naudos iš šios laikysenos korektorius, kuris yra pilnai reguliuojamas ir skirtos, kad tilptų visų lyčių.Veiksmingai atsikratyti pečių, nugaros ir kaklo skausmas iš išnirimai, raumenų spazmus ir įtampą.

Kūno formavimas-

Šio nugaros įtvaras taip pat gali būti naudojami jūsų kūno formos laisvai pagal savo sąlygas, kurios leidžia jums ieškoti daugiau plonas, ilgai naudoti, netgi gali prarasti savo riebalų pilvo, jis yra lengvas ir plonas, Nematomas, gali būti dėvimi kaip apatinis trikotažas.

Aukštos kokybės-

Pagamintas iš orui aksomo audinys, aliuminio lydinio laikiklį su gera plastiškumą, lengva nešioti.Nuimamas minkštas krūtinės mygtukai leidžia jums patogiau, lengva valyti.

"KUPRINĖ" projekto

Su žmogiškas kuprinė dizainas, neturi įtakos krūtinės ir pilvo kvėpavimas, nr. apriboti judėjimą iš peties ir rankos.

Medžiaga: aksomas ir aliuminio lydinio & pe plastiko

Dydis:

S: kostiumas aukštis-140-160cm/55-63inch

M: kostiumas ūgis 160-175cm/63-69inch

L: kostiumas aukštis virš 175cm/69inch

Spalva: juoda

Paketas apima:

1Pcs* Laikysenos Korektorius Atgal Petnešos

RM17744605850331167

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dropshipping Taip
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Modelio Numeris A01309
Prekės Pavadinimas YQQGD
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai