Sunku Atveju PS5 IMPULSO 3D Belaidės Ausinės, Dėžutė lagaminas EVA Lauke Nešiojamų Saugojimo Dangtelis (tik byla)

€10.11

-37%

€16.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, sennheiser silikono atveju, padengti ps5, PS5, krepšys kontrolės ps4, sunku pistoletas šautuvas atveju, delta pulse 3s 3d, atveju sunku, grupinio ps4 pro, krepšys ps5.

Sunku Atveju PS5 IMPULSO 3D Belaidės Ausinės, Dėžutė lagaminas EVA Lauke Nešiojamų Saugojimo Dangtelis (tik byla)

Funkcijos: 1. Puikus Suderinamumas: Ši apsaugos atveju yra skirtos Impulso 3D Belaidė laisvų Rankų įranga, kompaktiško dydžio, išvengiama ausinių drebulys, ir byla gali puikiai prisitaikyti ausines, adapteris, kabelis ir kiti priedai (atkreipkite dėmesį: ausines ir priedai nepridedami)

2. Patogus Dizainas: Šiuo atveju funkcijos pastovus dirželis nešioti, Vidinio dizaino, puikiai priedai.Sklandžiai, bet stiprus 360 laipsnių užtrauktukas, skirtas lengva atidaryti ir uždaryti.

3. Aukštos kokybės Medžiaga: saugojimo krepšys yra pagamintas iš PU+EVA+poliesteris, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą.

4. Minkštas Vidinis Pamušalas: viduje saugojimo krepšys yra minkšta, ir antistatinio audinio, vidinis sluoksnis gali veiksmingai sugeria poveikį ir sumažinti žalą ausinės sukelia atsitiktinio susidūrimo.Ir atveju-apsaugo jūsų prietaisą Impulso 3D laisvų Rankų įrangą nuo dulkių, įbrėžimų, scuffs, šoko, susmulkinkite ir drėgmės.

5. Patogu Nešiotis: Šį sunkų atvejį, yra lengvas ir kompaktiškas, jame gali tilpti į jūsų krepšys, kuprinė ar bagažo.Išorės dydis: apie 9.45*8.27*4.72 colių (24*21*12 cm).

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Laikymo Maišelis

Suderinamumas: suderinamumas IMPULSO 3D Belaidė laisvų Rankų įranga

Medžiaga: PU+EVA+poliesteris

Spalva: Juoda

Išorės matmenys: apie 9.45*8.27*4.72 colių (24*21*12 cm)

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys laisvų Rankų įranga (pastaba: ausines ir priedai nepridedami)

Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris Laikymo paketas
Elemento Tipas Krepšiai
Pakuotė No
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Medžiaga Kita
Dydis Storage package
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai