Moterų Shapewear Aukšto Juosmens Kūno Shaper Šortai Pilvą Kontrolės Kelnaičių Juosmens Treneris Užpakalis Keltuvai Shapewear Vientisas Seksualus Panty

€5.73

-38%

€9.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys moterims, ilgas palaidinė, panty dydis 20, moterų shapewear, velvetas kostiumas, shaper, užpakalis padas, medžiaga korėjos, mados trumpas, užpakalis shaper.

[xlmodel]-[custom]-[55183]

Apie šią prekę

Super Minkštas Dėvėti-Tai Vientisas Kūnas Shaper Šortai moterims yra labai patogūs dėvėti.Pagaminta iš 90% Nailono ir 10% Spandex medžiaga, mišinys, sukuria lengvas, sklandus jaustis,tiesiog mėgsta jūsų antroji oda!

Vidurio Dvigubo Suspaudimo Pilvą Kontrolės Kelnaitės -- Baudą-gabaritas mikropluošto suteikia itin patogus valdymas ir puikus ruožas ir atkūrimo.Dvigubo skydelis virš juosmens suteikia daugiau kontrolės apatinėje pilvo ir nugaros. 360 laipsnių tikslinės pilvą kontrolę, nustatyti jūsų juosmens,sukurti plonas kūno linijos.Patogiausia besiūlių šlaunies plonesni kelnaitės moterims kasdien dėvėti.

Nuostabi Patogumas-Patogumas yra svarbiausia dienos Shapewear apatinius.Aukštos Kokybės Nailono ir Spandex formuojant šortai, gera apdailos ir besiūlių knixwear technologija, kad šis šlaunies užsklanda šortai, patogus, minkštas, ruožas, kvėpuojantis ir patvarus.

Aukštos Plonesni Juosmens Šortai -- aukštuminių su maža bitų suspaudimo ant pilvuko per tą laiką, kuris padeda pilvą kontrolės ir siūlo gražus, raminantis jausmas.Jokių keksiukų viršų.Minkština ir slims šlaunų.

Puikiai Dėvėti Po Suknele/Sijonai -- Elastinga-laisvą koją statybos siūlo visiškai sklandžiai išvaizdą pagal drabužius,lankstus tinka su boyshort kojos juda su savo kūnu.moterų shapewear visada būti jūsų puikus partneris ir geresnis pasirinkimas parodyti savo smėlio lakrodžio pav daugelyje svarbias progas.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[55139]

1.APIE ATSILIEPIMĄ

1, Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2If jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

2.APIE LAIVYBOS

1 Paruošimo Laikas: mums reikia 1-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Attent: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

2About Muito

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

3About Paketo Prarado

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už tai atsakingas ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.

Pease, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums 100% patenkintas sprendimas.

Jei jums nepatinka elementai, gauti,prašome išsaugoti pakuotę ir mokėti grįžti siuntimo išlaidas.

3.APIE GRĮŽIMĄ MAINŲ POLITIKOS

Mūsų internetinėje parduotuvėje, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant .

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

4.APIE PREKYBOS IR LAŠAS LAIVYBOS

1 didmeninės prekybos, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

2 drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

5.APIE SEKTI SAVO SKLYPO

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Moterų Kūno Shaper Šortai Super Minkštas Dėvėti
Prekės Pavadinimas CHAXIAOA
Aukštos Plonesni Juosmens Šortai Vidurio Dvigubo Suspaudimo Pilvą Kontrolės Kelnaitės
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Kyla Tipas Aukštybinių
Elemento Tipas Kelnaitės
Nepadori Nuotrauka No
Lytis MOTERIS
Kelnaičių Tipas Boyshort
Medžiaga Akrilo
moterų shapewear Minkština ir slims šlaunų
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Moterų Kūno Shaper Šortai
Modelio Tipas Kietas
Apdaila NĖRA

Panašūs produktai