1920 Mens Cosplay Gangsteris Kostiumų Priedai Nustatyti Manhattan Skrybėlę Petnešos iš Anksto Susieta peteliškę Netikrą Plastiko Cigarų Kišenėje Žiūrėti

€9.44

-17%

€11.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko kaklaraištis, Lygiosios, beretė vyras, grandinės gangsteris, kaklaraištis van gogh, cigarų, kaklaraištis audiniai, adidas netikrą laikrodžiai, barmenas uniformas vyras, vyrai kaklaraištis.

Savybės: Kiekvienas 1920 mens aksesuarų komplektą įeina: 1 x kibirą cap/beretė dangtelis, 1 x Y-atgal petnešos, 1 x bowtie, 1 x plastikinis cigarų, 1 x kišeninio laikrodžio.(Tik kostiumo aksesuaras, o ne iš tikrųjų dirbti.).A dirbtiniais cigarų yra puiki Gangsteris reikmenys 1920 kostiumas.Tai dirbtiniais cigarų atrodo realus.Ryšiai ir Y-atgal suspender - pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patogu nešioti ir švelnus jūsų odai, elastinga ir patvari.Rinkinys iš populiariausių senovinių daiktų už 1920 pizzazz atrodo.Grįžti į riaumojimas 20s su pasakų flapper kostiumas!Rinkinys puikiai rungtynes, prom, flapper kostiumas, riaumojimas 20s šalis, teminius šalis, art deco šalies ir visų kitų vintage stiliaus progoms. 1 cigarų&peteliškę ir žiūrėti&petnešos&skrybėlę tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacija: Medžiaga: Maišymo Galvos perimetras: apie. 56-60cm(22.05-23.62) su Neprivaloma skrybėlę spalva: 1 Juoda Beretė Bžūp, 2 Juodi Kibirą Bžūp, 3 Pilkos spalvos Kibirą Bžūp, 4 Smėlio, 5 Baltos spalvos, 6 Kavos, 7 Vyno Raudona Kiekis: 1 komplektas Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Komplektą sudaro: 1 x Plastikinis Cigarų 1 x Pre-Susieta peteliškę 1 x Derliaus Kišenėje Žiūrėti 1 x Petnešos Y-Atgal Elastinga Kelnių Petnešos 1 x 1920 Fedora Skrybėlę/Beretė Dangtelis (be mažmeninės pakuotės)

Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Elemento Tipas Ryšiai
Dydis One Size
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris beretė bžūp
Stilius Mados
Ryšiai Tipas peteliškė

Panašūs produktai