400*250*2MM Automobilių Garso Deadener Mat Triukšmo Įrodymas, Garso Izoliacija Deadening Variklio Medvilnės Įklija Šoką Mygtukai Garso Šilumos Izoliacija

€4.53

-21%

€5.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garso slopinimo kilimėlis, vakarų izoliacija, aksesuaras automobilio salono, garso automobilį, šilumos izoliavimo juosta, automobilio lipdukas, butilo guma, grindų putų, p garso izoliacija, šlaplės.

Aprašymas:

*Aplinkos apsaugos ir saugos pagrindinę medžiagą, didelio grynumo aplinkos butilo gumos kaip matrica, praėjo SGS aplinkos tyrimo, nesvarbu, aukštos temperatūros ir normalios temperatūros, jokio kvapo, aplinkos ir netoksiškas.

*Ji turi puikią garso izoliaciją ir smūgio absorbcijos poveikis, efektyviai izoliuoja transporto priemonių padangų triukšmo, eismo triukšmo ir mašinų triukšmo, ir šoko mažinimo ir smūgio absorbcijos poveikis.

*Minkštos tekstūros, gerai, atsparumo oro sąlygoms, nėra lengva senėjimo, ilgas tarnavimo laikas

*Lengvas ir plonas tekstūros, didelis slopinimas, atsižvelgiant į tendenciją, automobilių lengvas, ne didinti apkrova, sumažinti degalų sąnaudas; didelis slopinimas, stiprus atsparumas tempimui, didelis pailgėjimas plyštant, gali pagerinti saugą ir veiklos transporto priemonėms.

Minkštas ir elastingas

*Yra lipnios medžiagos ant nugaros, kuri yra minkšta ir elastinga, kaip visuma.Tai gali būti deformuotas pagal įvairių rūšių fanera, todėl konstrukcija yra mažai.

*Atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, su puikia vandens garų pralaidumas, nr. vandens absorbcija, nr. miltligė, ilgas gyvenimas

Techniniai duomenys:

Butilo guma garso izoliacija amortizatorius yra pagamintas iš butilo gumos ir kitų polimerinių medžiagų, kaip pagrindinės žaliavos, papildyta kai modifikuotą specialiųjų didelio slopinimo medžiagų, su tinkamo dydžio, užpildų, minkštikliai ir anti-senėjimo veiksnių.Tai tarsi tvirtas kietumas, didelis slopinimas, padengtos aliuminio folijos sluoksnį ir butilo gumos sluoksnis, kuris gali efektyviai pasiekti garso izoliacija ir smūgio absorbcijos, ir turi super atsparumą oksidacijai.Reljefo įspaudas galima padidinti vibracijos sumažinimo efektas, ir yra specialiai suprojektuoti medaus korio formos gali sugerti triukšmo.

Pavadinimas: garso izoliacija, atsparus smūgiams plokštė

Spalva: Juoda

Svoris: apie 0,7 kg

Medžiaga: butilo guma + aliuminio plokštės + leidiniai knyga

Specifikacija: 400 * 250mm

Pakuotė:

1*garso izoliacija atsparus smūgiams plokštė

Sandėlyje 100000pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris about 0.7kg
Pavadinimas garso izoliacija, atsparus smūgiams plokštė
Specifikacija 400 x 250mm
Prekės ženklas Cargod
Medžiaga butilo guma + aliuminio plokštės + leidiniai knyga
Krova Gaubtas
Tipas Šilumos Izoliacijos Plokštė Sagtis
Parama Dropshipping/didmeninės

Panašūs produktai