Seksualus Tracksuit Moterims Dviejų dalių Komplektas Gyvatė Spausdinti Pasėlių Viršų Giliai V Kaklo Tvarstis ilgomis Rankovėmis Viršūnės ir Kelnės Slim Bodycon Kostiumai

€14.53

-44%

€26.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: leopardas spausdinti tracksuit, gyvatė tracksuit, mielas dviejų dalių komplektas, co ord rinkinys moterims, bikini gyvatė, 2 gabalas gyvatė spausdinti, spausdinti gyvatė, snakeskin kostiumas, 2piece rinkinys moterims, nustatyti, gyvatė.

Dydis Rankovės Ilgis

(cm) Krūtinė

(cm) Liemens apimtį

(cm) Kelnes Ilgis

(cm) Klubo(cm) XS - - - - - S 58 82 64 95 88 M 59 86 68 96 92 L 60 90 72 97 96 XL 61 94 76 98 100 PASTABA: 1 .Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2 .Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas, juosmens ir klubų. 3 .Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 4 .Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo.Ji gali padėti elementus, išlaikyti savo formą. 5 .Dėl šviesos, kameros ir įtaką ekranas, spalva ekranas yra šiek tiek skiriasi nuo realaus drabužius, ir pirkėjui, kuris rūpinasi detales kruopščiai pirkimo užsakymo.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Po 5-star įvertinimas, ekrano, gali būti siunčiami į mane, ir kitas pirkimo užsakymo gali būti sumažintas iki 1$ arba sumažinta 5% .

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Pastaba: Po sklypas yra siunčiami į paštą, ten bus logistikos informacija apie 3-7 dienas, prašome nesijaudinkite.Ar galite patikrinti sklypo logistikos informaciją, per žemiau esančią nuorodą.

Lytis MOTERIS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Drabužių Ilgis Trumpas
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas Megztinis
Prekės Pavadinimas FANIECES
Medžiaga Spandex
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės V-Kaklo
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris V05-2114
Apdaila Tuščiaviduriai Iš

Panašūs produktai