Rihio Multiabyss MM001 MM002 MM003 MM004 MM005 V-Link Mecha Serijos Vabzdžių Puolėjas Logistikos Pjovimo Staklės Surenkamos Pav.

€3.79

-8%

€4.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veiksmas 14 paveikslas 16, kūdikių yoda, robotas, paveikslas kotobukiya, megaman piniginės, robotas žaislas, humanoidų, mandalorian, "lego" mecha, 1 6 phicen.

Rihio Multiabyss MM001 MM002 MM003 MM004 MM005 V-Link Mecha Serijos Vabzdžių Puolėjas Logistikos Pjovimo Staklės Surenkamos Veiksmų Skaičius, Žaislai

Aprašymas:

100% Aukštos Kokybės Visiškai Naujas

Medžiaga: PVC

Dydis: MM001 002 :9cm.MM003 Apie 18 CM MM004 24-30CM MM005 12cm

Naudojimas: Apdaila, Kolekcijos, Dovana.

Įpakavimas: Su Dėžute

Aprašymas: MM04 oro limulus perdavėjas, bendras ilgis apie 24 cm, o sparnų ilgis daugiau nei 30 cm.Tai yra didžiausias produktų universaliųjų mech modelių serija.Yra įvairių kablys dalys abiejose skaidrių geležinkelių ir sparnus transporto lėktuvas, kuris gali būti pritaikytas montuoti įvairių mechas, tokių kaip MM001/2/3/5. Keturių ilgai sulenktas kojas gali būti pratęstas prisitaikyti prie bet reljefas transportavimui. .Jos nosis gali būti suskirstyti į dvi atkarpas, mechas, kurie gali būti sustiprintas, demontavimas, kai liemens dalys.Ji taip pat gali būti naujovinami iki daugiau puikių pasagos krabų mech.Galingas mechaninė rankos gali lengvai medžioti ir žudyti svetimų žvėrių.Mobiliojo kovoti su platforma mažas mecha (pvz. 001/2) padeda ją iš bėdų itin atšiauriomis sąlygomis.Be to, įvairių lizdai visos dalys MM004 toliau būti bendro su tos pačios serijos.Su tiek daug visiškai naujų dalių angaras, savo kūrybiškumą bus atnaujinta dar kartą!Šis produktas ateina su naujai sukurta multi-jungtinio kilnojamojo vairuotojas.Jei jums reikia surinkti visus stilių vienu metu, galite įsigyti mūsų mech vairuotojo nustatyti atskirai.

MM05 bendras aukštis vabzdžių pjovimo staklės, No. 2 yra apie 12CM.Istorija nustatymas, šis modelis yra sukurtas siekiant bendradarbiauti su tuščia pasagos krabų transporter pasiekti greitojo manevravimo operacijas.Ji buvo lengvesni fiuzeliažo struktūra ir daug kartu ginklų, įskaitant alkūnė plieno peiliukai, Sunkiųjų bomba ginklą, peties-sumontuoti litiko fermento šaudymo pistoletas, diskiniai metalo pjūklas ir aukštų dažnių energijos peilis.Per konfliktą tarp Vilkas Di šeimos/gun šeimos ir svetimų žvėrių, Vabzdžių Cutter No. 2 buvo sumontuoti ant tuščio pasagos krabų transporto lėktuvą po to, kai buvo plokščia, ir greitai krito į bandą, sutrikdyti savo poziciją ir padėti kariuomenei atgauti iniciatyvą.Be to, įvairūs lizdai visos dalys MM005 toliau būti bendro su tos pačios serijos.Su tiek daug naujų dalių angaras, savo kūrybiškumą bus atnaujinta dar kartą!Šis produktas ateina su naujai sukurta multi-jungtinio kilnojamojo vairuotojas.Jei jums reikia surinkti visus stilių vienu metu, galite įsigyti mūsų mech vairuotojo atskirai

Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Amžius 8-11 Metų
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Temos Filmų ir TV
Modelis Antrasis Leidimas
Prekės Pavadinimas Lensple
Elemento Tipas Modelis
Modelio Numeris RC0222
Dydis S
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga PVC
Matmenys 8cm
Lytis Unisex
Mfg Serijos Numeris robotas
Prekių Požymis Asamblėja
Masto 1/60
Įspėjimas Likti nuošalyje nuo gaisro
Originalioje Pakuotėje Taip
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Lėlės Tipas Modelis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai