Arduino "pasidaryk pats "rinkinys", Snake žaidimas,Paprasta programa ARDUINO žaidimų konsolės,Nano Valdybos ATmega328P,AI Serijos 128X64 OLED Ekranas

€14.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pavaros stepper, polygel patarimas nagų rinkinys, plakatas warcraft, "pasidaryk pats" electron rinkinys, arduino, arduino pro, elektrinės gitaros rinkinys, stalo žaidimas, didelis magnetic levitation, arduino uno r3.

Pranešimas

Produktas neturi būti baterijos, išsibarstę rinkiniai yra vežamos, ir kai kurie padėtų vaizdo šaltinio kodą ir grandinės principai.Kai kurios dalys turi būti lituojamas su lituoklio.Yra techninės ribos "PASIDARYK pats", ir techninė pagalba negali būti teikiama ilgą atstumą.

Intro

Tegul žaidimų mašina mūsų pačių su paprasta komponentus!Arduino Nano naudojamas kaip pagrindinis valdyba-AI-protokolas OLED ekranas, naudojamas kaip monitorius, yra du mygtukai (posūkis į kairę ir pasukite į dešinę) yra naudojami kaip kontrolės metodų, garsinis signalas yra naudojamas kaip garso pranešimą ir WS2812 Simfoninis LED yra naudojami kaip šviesos eilutę.Paprasta kontroliuoti, paprasta programa,,Gyvatė tapo mėgstamas projektas tarp inžinierių.

Reikmenys

Nano V3.0(FT232) X1 128 x 64 OLED X1 Toks Mygtukas X2 Toks Mygtukas Dangtelis X2 Garsinis Signalas X1 LED (WS2812) X1 C104-0805 X2 batteryLine (be baterijos) X1 DataLine X1 "Velcro" X1

Dydis

55.17mmx54.86mm

Vystymosi aplinka

Arduino IDE.

Pagrindinė plokštė

Nano V3.0 , FT232.

Priežastis pirkti

1.Kaip ekranas su 128x64 IIC OLED. 2.Kaip vairuoti WS2812 LED ekranas, įvairių spalvų 3.Kaip paprastas naudoti garsinį signalą ir mygtukai. 4.Principas gyvatė valgyti. 5.Po gamybos baigtas, jūs galite turėti savos žaidimų konsolė. 6.Jį pakeisti į kitų prietaisų, kurie gali rodyti ir bendrauti su mygtukais.

Mėgautis

Padėkos

Tai yra naujas atidaryta parduotuvė, labai ačiū už jūsų paramą įvairiose šalyse.Tikiuosi, kad jums yra patenkinti produkto ir linkiu viso geriausio.Dear friend , pasaulis yra toks didelis, dėkoju už jūsų dėmesį.Linkiu sėkmės "PASIDARYK pats", ir laukiame jūsų atsiliepimų.Bendrinti nuotraukas ir rezultatus su draugais visur.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai