10VNT Kirpykla Kirpimas Reikmenys, Plaukų Pjovimo Žirklės Namuose plaukų kirpimo Šukos Už Kirpykla, Plaukų Pjovimo Žaliojo Plaukų Salonas Cape

€4.53

-43%

€7.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų stilistas papuošalai, prijuostė kirpykla, kirpykla įrankis, individualų kirpykla prekes, hairdress, žaliojo nukirptus plaukus, ilgai šukuosenų cape, krepšelis kirpyklos, clipper, kirpyklų reikmenys plecak.

10VNT Kirpykla Kirpimas Reikmenys, Plaukų Pjovimo Žirklės Namuose plaukų kirpimo Šukos Už Kirpykla, Plaukų Pjovimo Žaliojo Plaukų Salonas Cape

Aprašymas:

Mūsų patvarus ir lengva naudoti žirklės yra aukštos kokybės, BPA nemokamai, be žalos savo organizmui.Žirklės yra aštrus, nesukeldamas jokio diskomforto.Profesinės salonas reikmenys, tinka salonas pjaustymo, stilius, spalvos ir namuose, naudojant.

Savybės:

- Spalva: Juoda, sidabrinė. - Medžiaga: Nerūdijantis plienas. - Ilgis: 17,5 cm/6.9 colių. - Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, pjovimo sklandžiai, baudos kūrinys ir jaustis gerai. - Šukos turi smulkių dantų ir storas, gali patenkinti savo skirtingus poreikius. - Lengva naudoti ir valyti.Lengvas ir patogus nešiotis. - Jis yra patvarus ir saugus naudoti, jūsų svečias galite naudoti ją be nerimauti. - Puikiai tinka plaukų kirpimo, dažymo, plaukų sugarbanojimo.Puikus profesionalus plaukų ir grožio studija naudojimui arba naudoti namuose.

Pakavimo sąrašas:

1 * saugojimo krepšys 2 * šukos 2 *žirklės 2 * plaukų įrašą 1 * medžiaga 1 * plaukų kirpimo suknelė 1 * teptukas

kirpykla cape plaukų pjovimo cape
Modelio Numeris 3056258
Plaukų Pjovimo Apsiaustu plaukų salonas įranga
Elemento Tipas Skraistės (pelerinos)
Medžiaga Ekologiškas audinys
kappers benodigdheden plaukų pjovimo žaliojo plaukų salonas cape
kappers žaliojo vaikai plaukų salonas
Dydis 150*120CM
peluqueria coiffeur barbier
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai