BB Kremas Švyti Stayve Dermewhite bb Serumas Starter Kit su bb Fondo Niacinamidas Veiksmingai Balinimo Spuogai Anti-Senėjimo

€20.38

-30%

€29.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlynos spalvos blizgučiai makiažas, bb kremas rose, drėkinančių niacinamidas, tretinoinas aktualijos, cream foundation korėja, cc kremas korėjos, bb kremas, purškalas, bb švyti mezo, bb švyti rinkinys, bbglow.

1. Jokių problemų transportuojant, tiesiogiai grąžinti 2. Produkto naudojimas neturi jokio poveikio, tiesioginio grąžinti 3. Nepatenkintas gavęs prekes, tiesiogine grąža, grąžinti

įprastomis aplinkybėmis Tai trunka tik 20 dienų pasiekti Pietų Amerikos šalis kaip Brazilija.Tai trunka tik 6 dienas pasiekti Europos šalis, pavyzdžiui, Ispaniją.

null

null

Gyventojas fondas liquid foundation-elektros microneedle įvedimo metodas Taikomas skysčio pamatai, kad veidas ir tada pradėti elektros microneedle, Kol esmė yra įvesta, yra ne daug liko ant veido~ [Veiklos procedūras] 1, valymas: valyti veido makiažas švarus ir gaivus valstybės, rekomenduojama taikyti drėkinantis kaukė pirma, 2: karštas kompresas: karštai 5-10 minučių, tikslas yra atidaryti odos, plaukų folikulus 3: Dezinfekavimo: Dezinfekuokite susiduria su alkoholio ar iodophor, išvengti į akis, ir tada nuvalykite veidą su fiziologiniu tirpalu. 4: Tada įdėti atitinkamą kiekį fondo veiklos dalis, pagal kliento odos būklę, elektros nano-adata yra nuolat koreguojamas, 0.5-1.0 veikti, ir prieš laikrodžio rodyklę operacija atliekama tolygiai nuo kaktos.Bendrojo veikimo laikas 15-20 minučių.Taip, keisti kitos pusės veido, tas pats kaip aukščiau 5: Po operacijos, veido gali pasirodyti rausvos, kuri skiriasi nuo asmens.Tai yra normalus reiškinys, po microneedle.Galite naudoti remonto ramus gelio taikyti visą veidą arba aseptinis repair kaukė šaltas kompresas. 6: nelieskite vandens per 6-8 valandas, po apdailos fondas.Už pirmas 3 dienas, vengti aštraus, skatinimo ir jūros gėrybių maistą.Bandyti ne daryti sunkiųjų makiažas už pirmas 3 dienas.

Tipas 12 vnt 8ml bb kremas
Formulės Kremas
Function5 Odos drėkinamasis
Feature4 BB Kremas Švyti Ampulä-Kit
function6 Pašalinti Raukšles
Odos Tipas visų tipų odai
Name1 bb kremas švyti
Name2 BB & CC Kremai
NAME3 BB Serumas & CC Kremai
Nepraleidžia Taip
Type3 mezo balta
Funkcija Lengva Įsisavinti
Function1 Balinimo Serumas Starter Kit
Feature1 Ilgalaikis
Pavadinimas Balinimo Serumas
Feature2 bb bb kremas-Serumas odai mezo
Function2 Ampulä-Mezo Serumas ,BB Kremas
Type2 maquillaje coreano
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Komponentas bb kremas
Dydis Full Size
type4 Korėjos Kosmetika
Naudos GYVINTI
NET WT 8ml

Panašūs produktai