WiFi RF Smart Užuolaidų Modulį, Jungiklį ritininės Žaliuzės Užrakto Variklio Laikmačio Nustatymas

€12.91

-24%

€17.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: perjunkite wi-fi, rf įranga, rf jungiklis, žaliuzės, užuolaidos jungiklis, ritinio užrakto jungiklis, laikmačio modulis potenciometre, užrakto jungiklis, "bluetooth smart switch, sieninio jungiklio homekit, gm wifi jungiklis.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Savybės:

1. Naudoti daug patogiau: tikrai geras, pakeičiančių viena daugiau naujų " smart užuolaidų jungiklis.Dirbame su savo tradicinius roletus jungiklis suprasti žvalgybos.Be to, ji taip pat gali būti prijungtas prie jūsų žaliuzės užrakto variklį, protingai kontroliuoti savo užuolaidos.

2. RUSIJOS ir belaidis nuotolinio valdymo pultas: nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu valdyti prijungtus prietaisus į savo telefoną. 2.4 GHz wifi interneto, galite suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" jungiklis, modulio nereikia atskiro CENTRU.Dar svarbiau, užuolaidų jungiklis modulis turi įmontuotą RF433 dažnio, todėl ji gali būti valdoma nuotolinio valdymo kodavimo jungiklis su 1527.

3. "Hands-free valdymas balsu: lengvas valdymas balsu, nurodant savo smart gyvenimo kontrolės ritininės žaliuzės su daug patogiau.

4.Laikmačio Nustatymas: Imtis visiškai kontroliuoti savo ritininės žaliuzės protingai su laikmačio funkcija jūsų paraiška, kuri leidžia atidaryti / uždaryti juos tam tikru laiku automatiškai.

5. Šeimos bendrinimo: Vienas įtaisas, gali būti dalijamasi su skirtingais šeimos nariais, o tai reiškia, kad vienas adresas gali valdyti kelis užuolaidos, ar keli naudotojai gali kontroliuoti vienas užuolaidų.Kontroliuoti savo protingo namo su savo šeimos nariais ar draugais kartu.

Pastaba: prieš užsakydami:

1. Prašome patikrinti, ar jūsų variklis yra su keturiais laidais, prieš užsakant. (Pastaba: Variklis nėra įtraukta ir reikia įsigyti atskirai.)

2. Į ritininės žaliuzės užrakto jungiklis modulis negali būti naudojamas su nuolatinės SROVĖS varikliu.

3. Prašome naudoti šį modulį su RF433 nuotolinio valdymo jungiklis (tik reikia kodo 1527.)

Techniniai duomenys:

Įtampa: 90-250V

Srovė: 2A

WiFi dažnis: 2.4 GHz WiFi

RD dažnis: 433MHz, kodas 1527

Medžiaga: elektroninių Medžiagų

Spalva: Balta

Pasirinktinis Režimai: A, B

Dydis: app.52x47x18mm/2.05x1.85x0.71in

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Užuolaidų Modulį, Jungiklį(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Sertifikavimo BMK

Panašūs produktai