Prancūzų Stiliaus Vestuvių Sveiki Vinilo Decal Užsakymą Vardus Ir Data Siena Lipdukas Vestuvių Pasveikinimo Ženklas Freskos Romantiška Mariage Dekoro C317

€3.81

-29%

€5.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pilkos sienos trafaretas, WELCOM, vinilo vestuvių, medienos vinilo decal, lipdukas wed, fleurs, pasirinktinį pavadinimą ženklas, už kanapės lentelė, tualetas lipdukas, veidrodis ženklas.

Informacija apie produktą Medžiaga : Aplinkai Draugiškas PVC Paketą Įeina : Sienų Lipdukai & Perdavimo, Filmų ir Vartotojo Vadovas * Lipdukai gali būti lengvai pašalinti nepažeidus sienos, bet ne pakartotinai naudoti, kai taikoma. * Lipdukai apdaila,tiktų bet sklandžiai, švarus sienos,plytelės,langai,metalo,drabužinė, plastikiniai. * Lipdukai yra die-cur-ne spausdinamas, todėl jie nėra fone .Prie sienos arba paviršiaus, galite kreiptis lipdukas, kad bus fonas.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir NEGALI tiksliai atspindi tikrąjį dydį.

Gaminio Dydis

42x24cm

57x32cm

75x42cm

101x57cm

148x84cm

Spalva: 41 Spalvų .Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl jūsų ekrano nustatymų.Jei jums reikia kitos spalvos, palikite pranešimą apie užsakymą, arba kreiptis į mus.

Prašome palikite savo pranešimų pavadinimus ir datą, kad(Lipdukai tik, išskyrus lentos ir stovai).

Jei norite, kad kiti dydžiai , prašome susisiekti su manimi.

Medžiaga PVC

Panašūs produktai