Automobilių Universal 3D Logotipas Auto Motociklo TireStickers Asmeninį Automobilį Optikos Varantys Ženklą Priedai 8pcs Automobilių Padangų Varantys Lipdukas

€5.92

-18%

€7.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna kaubojaus skrybėlę, voratinklyje lipdukas, tinkinti austi etiketės, r15 bakas, KYB, fz8 tank pad, ratų lipdukas grynas, automobilio pritaikymas priedai, forauto motociklų lipdukas, yamaha xt660x slankmačiai.

Savybės:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis lipdukas yra pagamintas iš gumos (labai atsparus, atsparus vandeniui), tiesiog įsitikinkite, kad padangos paviršius neturi nešvarumų ir riebalų, ir tada taikyti klijai ant lipduko džiaugtis nauja išvaizda!

2. Praktiškas Aksesuaras: Mūsų padangų lipdukas yra universalus aksesuaras, aukštis-3,8 cm (apie 1,5 cm), o storis 0,8 mm/0.03 pagal(maždaug).Šis lipdukas padarys jūsų automobilio padangų unikalus.

3. Lengva Klijuoti: Aukštos kokybės iškėlė gumos tirestickers, kiekvienas laiškas, iš anksto išdėstyti ir klijavo ant skaidrios lenktas perkėlimo plėvele.Tai padeda priklijuokite etiketę priklijuokite etiketę ant padangų puikiai atrodo.

4. Nuolatinis Pasirinkimas: Šių specialių iškėlė baltą padangų raidės yra puikus kasdienio vairavimo, kelias dienas ir ekstremaliomis vairavimo sąlygomis.Tačiau venkite kontakto su aliejaus pagrindu, padangų priežiūros produktai, ir švarus gumos kartą per mėnesį, kad išvaizda ilgalaikis.

5. Jokio Blukimo: Šis lipdukas yra 100% brand new ir aukštos kokybės.Šis lipdukas nebus išnyks ar ruožtu ruda.Jūs galite nusipirkti raidžių lipdukai jums reikia, ir tada sujungti juos į savo mėgstamą išvaizdą.Tinka daugumos automobilių/motociklų modeliai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Padangų Lipdukas Raidė

Medžiaga: minkšta guma

Dydis(apie): Raidžių aukštis yra apie 3,8 cm/1.50 į

Pakavimo Sąrašas:

8 Rinkinių GREITIS MEDŽIOTOJŲ Lipdukai

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 1.0kg
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Elemento Aukštis 0.0inch
Elemento Ilgio 0.0inch
Specialios Funkcijos Minkštas Gumos
Elemento Plotis 0.0inch

Panašūs produktai