3ANGNI Orthotic Vienodo Kojų TPU Arch Paramos Vidpadžiai Gelis Giliai Kulnas Taurės Įdėklų Padų Fascitas Ortopedinė Avalynė Paminkštintas Liežuvis

€8.04

-35%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: insol, eva pado, ortopedinių batų, ortopedinė avalynė drta, Batų Padas, vyrų batų, butas moteris, Vidpadžio Medžiaga, didelis snukio vidpadis, gelio padas lipni.

Savybės ir specifikacijos: 1. Idealiai tinka įvairių pėdos problemų - vienodo kojų,padų fascitas, pronation, kojų nuovargį ir pan. 2. Aukštos kokybės medžiagos - Oda-draugiškas anti-slip swan aksomo audinio ir didelio tankio PU putų jaučiasi švelni, minkšta ir labai kvėpuojantis.Užkirsti kelią kvapą.High polymer EVA suteikia geras pagalvėle ir elastingumą, sumažinti smūgiams ir mažinant nusidėvėjimo ant kojų. 3. Sunku TPU aukšta arka parama - Patvarus ir tinka sumažinti arch diskomfortą ir pronation.Atleisti fasciją įtampą, padeda atšokusio kamuolio, pagerinti kraujotaką ir sumažinti nuovargį, kai judėjimas. 4. Ergonomiškas ir mokslo projekto - Gelis Parama taškai ant priekinių kulniukų, arkos ir kulno.Tinka arch skausmas ir bloga pėsčiomis laikysena.U-kulno dizaino kojos stabilumą.Saugo kojos vertikalios ir išlaiko pusiausvyrą.Sumažinti trintį tarp kojų ir batų.Ventiliacijos angos penki pirštai gali padidinti poveikis orui, sugeria prakaitą ir drėgmę ir saugo kojų kietas ir sausas.

Medžiaga PU,TPU Parama,Gelis
Modelio Numeris 41495
Funkcija Arka Parama
spalva Originalus
Elemento Tipas Vidpadžiai
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas bangnisole
Funkcijos 2 Lengvas Vienodo kojų Įdėklai
Tinka Moterys Vyrai
Funkcija 1 Orthotic Arch Paramos vidpadžiai
Audinys aksomo audinys minkšta oda-draugiškas
Dropshipping Taip
Dydis L(41-45),S(35-40)
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Vidpadis Aukštis 1cm-3cm

Panašūs produktai