Vaikams Motoroleris Su 3 Ratų Paspirtukas 3 Varantys Sulankstomas Paspirtukas Mergaitėms 5 In 1 Su LED Mirksi Šviesos Aukštyn Ratais Anglies Plieno

€45.57

-17%

€54.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mi stunt motoroleris, ratų de anglies, anglies pluošto plokštė, counter žingsnis, mi motoroleris, e motoroleris, electr motoroleris, dviračių scoot, apgauti paspirtukas vaikams, airscrew.

Vaikams Motoroleris Su 3 Ratų Paspirtukas 3 Varantys Sulankstomas Paspirtukas Mergaitėms 5 In 1 Su LED Mirksi Šviesos Aukštyn Ratais Anglies Plieno

Specifikacijos

Spalvos: Mėlyna, Žalia, Rožinė

Rekomenduojame Amžius: 2-8 metų amžiaus

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + TPR Gumos + Sustiprintas PP

Priekiniai Ratai: 120 x 20mm PU Rato (su mirksinčios šviesos)

Galinis Ratas: 90 x 48mm PU Ratų (be šviesos)

Reguliuojamas Rankenos Aukštis: 66.5 cm-70.5 cm-75.5 cm

(26.18 in-27.76 in-29.72 in)

Reguliuojamas Stūmimo Rankenos Aukštis: 59-74-78.5-83.5 cm

(23.23 in-29in-30.9 in-32.87 in)

Reguliuojamas Sėdynės Aukštis: 15cm-18cm-22cm

(5.9 in-7.09 in-8.66 in)

Denio Dydis: 55 x 13cm (21.56 į×5.12 in)

Denio Max Apkrova: 60 kg

Sėdynės Max Apkrova: 30 kg

Paketas Apima

1 x Lcd Motoroleris

1 x Surinkti Įrankis

1 x Instrukcija

Renginiai

★ Dėvėti, atsparus PU ratukai su ABEC-7 guolis tinka įvairių rode.Kad vaikai motoroleris tūptinės sklandžiai ir tyliai.

★ Priekiniai ratai šviesą, o žirgais.Jokių baterijų reikia.Mielas animacinių filmų formos krepšelis priekyje laikyti užkandžius ir žaislai.

★ Lengvas, tačiau tvirtas.Lengva transportuoti, tinka tiek vidaus, tiek ir lauko.

★ Pakete yra stūmimo rankena, kad tėvai galėtų padėti vairo.

Kodėl verta rinktis Vaikams Motoroleris?

Šis 5-in-1 Paspirtukas pagamintas iš aliuminio lydinio ir sustiprintas PP už geriausią ilgaamžiškumo ir apsaugos mažiesiems.

Su mados išvaizdą & mirksi Šviesos, tai motoroleris suteiks jūsų berniukai & mergaites tūptinės saugos ir labai jojimo patirtį.

Dėl funkcijų, tai turi reguliuojamo aukščio sėdynė ir rankena, kad tilptų vaikams nuo 2 iki 8 metų amžiaus.Šis motoroleris gali augti su savo vaiku metų.

Multi-Mode Dizainas

Su sėdyne, tai yra Balanso Bike / Baby Walker, kuris padės vaikams sukurti psichomotoriniai įgūdžiai, įskaitant koordinavimo ir likutis ankstyvo amžiaus.

Jei jūs pašalinti sėdynė-tai Trijų ratų Paspirtukas, kuris gali suteikti daugiau stabilumo ir saugumo motociklininko ir lengvai apynių pradedantiesiems.

Apie šią prekę

【5-in-1 KICK MOTOROLERIS】- Su nuimama sėdynė & stumti rankena ir aukštis reguliuojamas rankenos, tai trijų ratų paspirtukas, taip pat vaikų Vežimėliai, Kūdikių Vaikštynė, Kick "Scooter" ir " Balansas Dviratį.It' s geriausia dovana jūsų vaikams, ir geras pasirinkimas kūdikiams, kurie pradeda mokytis vaikščioti.

【Unikalus Paspirtukas su Mirksi Ratai】- ratų šviesos, o jojimo įvairių mirksi spalvos(be baterijų reikia), kuris daro jį labiau matomas tamsoje, ir tegul jūsų vaikas mėgautis įdomus žirgais.Dėvėti, atsparus PU ratukai su ABEC-7 guolis tinka įvairių rode.

【Aukštis Reguliuojamas Rankenos】- 3 nustatykite aukštį reguliuojamas sėdynės(15cm-18cm-22cm) ir rankena(66.5 cm-70.5 cm-75.5 cm), kad tilptų įvairių amžiaus, šio dizaino paspirtukas vaikams nuo 2 iki 8 metų amžiaus.Tai puiki gimtadienio dovana sveikas lauko įdomus.

【Liesos Valdyti】- Vaikus valdyti savo kūno svorį, norėdami pasukti į dešinę ir kairę lengvai.Su lengvos konstrukcijos, jį labai lengva valdyti net pradedantiesiems raiteliams.Bendras dizainas padeda vystyti savo balansą, koordinaciją bei motorinių įgūdžių.

【Saugos ir Tvirtas】- Sertifikavimas: EN71. Galinės kojos stabdžių padeda sustabdyti motoroleris lengvai.Gumos rankena yra lengvai rankena, neslidus footplate ir 3 varantys stabilus.Geriausia Kalėdų dovanos ir Naujųjų Metų dovanos už jūsų vaikai/children/berniukai/mergaitės/sūnus/dukra.

Stilius Paspirtukas mergaitei
Žanras paspirtukas vaikams mergaitėms
Ratų Prietaisas Anti-arkliukas Tipas
Modelio Numeris 3 Ratų Paspirtukas Vaikams
Amžius Vaiko
Ratų Skaičius 3
Taikoma Žmonių Vaiko
Korpuso Medžiaga PLIENO
Tipas motorolerių elektros vaikas
Pavadinimas vaikams motoroleris su sėdynės
Punktas vaikams motoroleris, dviratis
Kilmės KN(Kilmės)
Formos vaikas motoroleris
Funkcija žaisliniai motoroleriai vaikams 10 metų
Rato Medžiaga Anglies Plieno
Antspaudas 3 ratų paspirtukas
Batų Dydis 50

Panašūs produktai