Vonios kambarys 7 Spalvų LED Dušo Galva Anijonas Spa Temperatūros Kontrolės Aukšto Slėgio Vandens Taupymo Rankinės Dušo Galvos

€10.87

-36%

€17.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dušo galvutė montavimo, karinės desantininkas, raundas krioklys dušo galvutė, galvutės dušo, spa miegamojo puošimas, dušas plaukų, stiklo orchidėja, kubilas termometras, vadovas lietaus dušo, funkcinės dušo galvutė led.

Aprašymas:

● Medžiaga: dušas, korpusas ABS electroplated ir chromuotas, su super korozijai, šviesus ir neblunka, ir trunka, kaip naujas!

● Kokybės testas: "Kokybė yra tvirtas garantija pasiekti žinomų prekinių ženklų.Gatavo dušo produktas buvo išbandytas už 10 000 kartų.Ar nėra vandens nuotėkio ir funkcija yra normali.Tuo pačiu metu, baigė dušo produktas buvo apdorotas 3,000 iš eilės bandymų funkciją, pertvarkymas be laisvumas ir vandens nutekėjimo, ir funkcija yra normali.

● Apdailos: Pažangios apšvietimo jutiklis dušai naudojame aukštos kokybės inžinerijos ABS kaip žaliavos.Dizaino ir pelėsių atidarymo kiekviena produktai buvo keletą eksperimentų.Skyles ant dušai, yra lygus ir švarus, ir nėra jokių gamybos klaidų ar defektų, tokių kaip gręžtuvų borai.Išvaizda yra gražus ir harmoningas, su pažangios dizaino koncepcijas, kurios racionaliai derina išvaizdą dizainas su funkcionalus dizainas.Mažas dušo kabina gali būti transformuota į mados ir gražus meno kūrinius akimirksniu.

● Savęs kuriančio: Remiasi vandens slėgis generuoti elektros energiją, kuri pati be maitinimo šaltinis (baterijos), saugus ir aplinkai draugiškas, tarnavimo laikas:> 6000h.

● Variklis: greitųjų stiprus magnetinis variklis yra naudojami siekiant užtikrinti, kad generatorius yra paprastai valdomas ryškios LED šviesos paprastai pagal būklė labai mažo vandens slėgio.

● Šerdis: vidinio branduolio dalis yra visiškai uždara advanced struktūrą siekiant užtikrinti, kad ji bus ne rūdžių sąlyčio su vandeniu ilgą laiką, ir užtikrinti didesnį darbo našumą ir stabilus darbo valstybės varikliu.

Specifikacija:

Gamintojas: Bakeey

Apšvietimo stilių:Spalvinga flash

Produkto kategorija: dušo

Tipas: Nešiojamas

Pareigos: lietaus dušo kabina, LED šviesos, masažo, purškimo

Medžiaga: ABS

Diegimo tipas: Sriegiu

Procesas: Vanduo danga

Darbinė temperatūra: 0-80℃

Nominalus slėgis: 0.3

Komplektą Sudaro:

1* LED Dušo

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas Xueqin
Paviršiaus Apdaila NĖRA
Tipas Ilgalaikio Palaikymo Tipas
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Dušo Galvutė Funkcija LED Dušo Galvutes
Medžiaga ABS Plastiko
Diegimo Tipas Ranka Laikykite
Dušo kabinos forma Skersė

Panašūs produktai