3 1. Elektros Lieknėjimo Shaper Roller Massager Anti Celiulito Kūną Veikiančios Vibracijos Masažo Prarasti Svorio, Riebalų Degiklis Massageador

€20.82

-39%

€34.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hanriver masažas, ab roller varantys, pleistras slim, kūno priežiūra masažas, masažo volelis mediniai, 3 1. Juosmens Treneris, Slim, naudotis masažas roller, paspauskite roller, kūno lazerio massager.

FUNKCIJA 4 klasės intensyvumas 4 auto režimai, 3 keičiamos masažo galvutės Automatiškai išjungiamas po 15 minučių Aukštos spped sukasi ir vibruoja funkcija Tris Massager Vadovai Banga massager vadovas: Daugiausia už kaklo Pareigos: masažuoti ir atleisti skauda kaklą.Kamuolys masažas galvos: daugiausia už juosmens ir pilvo Funkcijos: masažas ir kūno lieknėjimo.Geležinkelių masažas galvos: Daugiausia rankų ir kojų Pareigos: Masažuoti ir lieknėjimą.

SPECIFIKACIJA Galia: 25W Norma įtampa: 220V/50HZ Svoris:0.8 kg Gaminio dydis: 17 * 16 * 10cm Funkcija: kūno massager ,riebalų mašinos,grožio massager,kūno Lieknėjimą

Atkreipkite DĖMESĮ Į apsauginio audinio padengti gali būti naudojami tik su bangų formos masažas mazgas.Nenaudokite prietaiso arba daugiau kaip 15 minučių.Sausu skudurėliu nuvalykite mašina.Dear klientas, Prašome būti tikri, pirkti, nesirūpindami plug prisitaikyti.Mes suteiksime adapteriu jums, atsižvelgiant į skirtingose šalies standartas ir užtikrina jo įprasto naudojimo.

PAKUOTĖS TURINYS 1 x Lieknėjimo Shaper Massager 3 x Keičiamos Masažo Galvutės 1 x Vartotojo Vadovas

Patarimai:Prašome pasirinkti kištuką, kuris atitinka jūsų šalyje prieš perkant.

Jei nesate tikri, susisiekite su mumis elektroniniu laišku.

HANRIVER

Prekės Pavadinimas HANRIVER
Svoris 0.8kg
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 0
Medžiaga ABS
Dydis 17 * 16 * 10cm
Prašymas Įstaiga

Panašūs produktai