Micro Antspaudas Terapijos Odos Priežiūros Tekstūros tobulinimo Anti Raukšlių, Spuogų, Sumažinti Porų Sugriežtinti Balinimas

€6.51

-42%

€11.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso adatų terapija, micro needl, plokštė tekstūros, impulso palengvėjimą, derma dr pen, 4g54b, dr.pen a7, 1090mhz, priežiūros veido kaukė, 1kg gleives.

Specifikacija: Adatų skaičius : 20 mikro adatos Talpa ampulä -: 10ml Sukabinimo sistema : Paprasta sankaba su voleliu Adatų tipas : movos tipas adata ir tirpalo Sudėtis : Nerūdijančio plieno su aukso apkalos/Polikarbonato / Didelės tempimo silikono Instrukcijos: 1.Nuplaukite odą šiltu vandeniu. 2.Pamirkykite viršuje aplikatorių buteliukas apie 5-8 minutes su 75% alkoholio. 3.Plauti aplikatorių buteliukas alkoholio. 4.Įdėti esmė skysčio į aplikatorių buteliuką.Kruopščiai užsukite į viršų atgal į buteliuką.Švelniai pakratykite buteliuką 2-3 kartus. 5.Pašalinti saugos ir higienos padengti. 6.Paglostyti odos paviršiaus su adata švelniai.Kol esmė skystis yra visiškai absorbuojamas į veidą.Perspėjimai: 1.Nepritariu adatomis su kitais asmens higienos. 2.Laikyti adatą visada švarus.Švarus adatos po panaudojimo. 3.Prašome vieta adata būti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Tipas Tatuiruotė Adatos
Kiekis 1 Vnt/Dėžė
Prekės Pavadinimas dr.parkeris

Panašūs produktai