Kosminės Erdvės Spausdinti Akrilo Sieninis Laikrodis Galaxy Meteorologijos Debesų Stebėjimo Tylus Judėjimas Modernus Dizainas Portretų Laiko Laikrodis

€16.77

-27%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, mados sienos žiūrėti, šiuolaikinės sieniniai laikrodžiai, didelis sieninis laikrodis stotis, kosmoso, laikrodis mechan, sieninis laikrodis, metallica marškinėliai, laikrodžiai sienos, namų dekoro kambarį medienos, sienos žiūrėti.

Galaxy Debesis Spausdinti Sieninis Laikrodis

Apakinti ir stilingas, tai Dekoratyvinės Sienų Laikrodis tikrai sugauti jūsų svečių dėmesį ne kartą.Pagamintas iš aukščiausios kokybės akrilo medžiagos, šis kūrinys tikrai duos savo kambarį visiškai naują apibrėžimą.

Kiekvienas laikrodis priemones, apie 12" x 12" ir funkcijų kvarcinis laikrodis veikimo mechanizmas su minutę ranka.Apima montavimo aparatūros, reikia 1 AA baterijos neįskaičiuotos.

Jūs galite pakabinti šį išskirtinį kūrinį į savo kambarį ir puikus finišas tai būtų traukos centru.Tvirtas, kad šios sienos laikrodis užtikrina ilgalaikį viešnagė.Tai nuostabi detalė, taip pat puiki dovana jūsų artimiesiems.

Ekrano Tipas Adata
Formos diskiniai
Stilius Modernus
Motivity Tipas KVARCAS
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Skersmuo 30cm
Funkcija Antikos Stilius
Forma Vieno Veido
Svoris 0.4g
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris CZ-0179
Prekės Pavadinimas Kad Patogu Dienų
modelis abstraktus
Ilgis 30mm
Derinys Atskiria

Panašūs produktai