Replės, įrankiai 9mm Slyvų žiedų šakės snap Mygtukų 100 rinkinių, Spaustuvai, Paspauskite kniedės Patrankas vaikų slankmačiai sagtis+1 boxex

€6.31

-5%

€6.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slyvų žiedų žiedas, 12 paspaudimų gėlės, dovanų boxex, slyvų žiedų, šilko vaškas, metalo boxex, 100 vnt paspaudus gėlės, krepšys, mažas, raundas boxex, netikrų paspaudimų gėlės.

Prekės specifiką

Produkto Tipas:Mygtukai

Kilmės vieta: SHAN DONG Kinija (Žemyninė)

Žanras:Sausas Valymas,Skalbti

Vidinis skersmuo:9mm

Medžiaga:Varis

Struktūra:Susideda iš dviejų dalių

Forma:Apvalus

Spalva:Mišrus spalva

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome kreiptis confort leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Produkto Tipas Mygtukų
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Funkcija Eco-Friendly
Metalo Tipas Žalvaris
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 9mm
Apdaila NĖRA
Prekės Pavadinimas XINYI
Technics Danga
Stilius flatback
Formos Gėlė

Panašūs produktai