Shungite. Натуральный akmens. Piramidės 50mm. Žavesio. Talismanas

€6.02

-51%

€12.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmens iland, padirbtų roko, natur akmens, "magic pad pen, benzoin, sala, shungit, samanų akmens, crystal piramidės, smilkalai, vanilė.

Shungite.Natūralus akmuo.Piramidė.Žavesio.Talismanas.

Bazės dydis: Apie 50mm

Aukštis: apie 50mm.

Produktas yra parduodamas diapazone ir gali šiek tiek skirtis, dydžio, modelio akmens išvaizdą, bet ir iš pateiktos.

Gamta netoleruoja tiksliai pakartoja tai, ką sukuria.Gydyti šią suprasti, renkantis produktą iš ekologinės natūralaus akmens.

Bet kuriuo atveju, mes garantuojame, kad mes pasirinkti geriausią gamtos Kamen jums.

Atsižvelgti į tai, kad mineralinė yra natūralus, ir leisti netolygus, šiurkštumas, mažų įtrūkimų natūralios kilmės, įvairovės, dažymas.

Į shungite, kad silicio matricos yra dažnai rasti.Tai yra leidžiama, ir yra įrodymų, kad akmuo yra paspaustas.Shungit, tai nėra brangi dovana bet atostogų.Vyrams ir moterims.Gimtadienio dovana.Papuošti bet kurį interjerą.

Astrologija, esoterics ir energijos perlus pristatymas į namus.Kiekvienas akmuo yra unikalus ir unikalus.Dovana Kovo 8, vasario 23 ar vasario 14 dieną visi mėgėjams.

Piramidės iš shungit tiks į bet kokį energijos, derinant vietos.

Šis produktas yra parduodamas diapazone ir gali šiek tiek skirtis, dydžio, modelio akmens išvaizdą, bet ir iš pateikiamų nuotraukų.Gamta netoleruoja tiksliai pakartoja tai, ką sukuria.Gydyti šią suprasti, renkantis produktą iš natūralaus akmens.Gamtos urvus galima ir "konfiskuota", vidaus "užuolaidos", kuris, interjerą, suteiks unikalumą natūralaus akmens.Bet kokiu atveju, garantija mes pasirinkti geriausią natūralaus akmens mėginius siųsti į jus.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Kita

Panašūs produktai