Motociklo Apsauginių Įrankių Motokroso Žiemą Šiltas Perforuotas Nekilnojamojo Odos Guantes Moto Vėjo Vyrai Moterys Pirštinės

€7.13

-42%

€12.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dres alpinestars, alpinestars motociklo daiktadėžė, pirštinės motokroso, revit pirštinės, winols vasaros, ktm exc, moto kailio pirštinės, dain, enduro motokroso, bobber moto.

Funkcijos: 1. Visą odos perforacija(su kitų pagalbinių medžiagų) 2.Jutiklinio ekrano funkcija 3. Avikailio punch tvarkymo, lygaus paviršiaus, ne kvapas 4. Pridėti laidžios odos tip nykščio 5. Delno dalis yra storas ir dėvėti, atsparus 6.Anglies pluošto apsauginį sluoksnį ant nugaros, rankos, Avikailio medžiaga jaučiasi minkšta.Unikalus laidžios odos dizaino, galite naudoti jutiklinis ekranas mobiliojo telefono laisvai.Laidžios oda yra jautresnė ir patvarus, nei laidi medžiaga, ir išvaizda pirštinės yra gražus ir elegantiškas.Specialus Premija: 5 star recenzentų mėgautis 2% daugiau nuolaidos už pakartotinus užsakymus.Tik apie mane, prieš priimant naujus užsakymus, aš padaryti, kad tai įvyktų.

Funkcija Visą Pirštą
Lytis Unisex
Medžiaga Oda
Dydis M/L/XL/XXL
spalva juoda
Elemento Tipas pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ne-Perforuotas/Perforuotas

Panašūs produktai