1pc Sunku Lydinio Peilio Laikiklį 30/45/60 Geležtės Graphtec CB09 Vinyl Cutter Braižytuvai

€4.57

-33%

€6.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: braižytuvai mimaki cg 60, rudolfas, ašmenys cricut, pjovimo peilis, cb09, maršrutizatorius peiliukai, pen braižytuvai turėtojas, mimaki braižytuvai, trim flush, gcc braižytuvai.

{infomodule}

Ašmenys laikikliai gaminami iš importuojamos aukštos kokybės aliuminio lydinio ir importuotų dervos gaminamas su didelio tikslumo stakles,peilio laikiklį su didelio tikslumo,ilgaamžiškumo ir ilgą tarnavimo laiką.

Peilio laikiklį derinama prie mašinos,ypač importuojami braižytuvai,paprastai nėra universals.

Naudoti peilis

1, Peilis neturėtų būti taikoma pernelyg ilgai,paprastai per pusę milimetro yra geriau, o atkreipti dėmesį į išplėstinį balde ilgiau tinkamai, kai išdrožti smulkiu šriftu,kad būtų išvengta peilio laikiklį imtis raižyti stres toli.Tinkamai išgraviruotas smulkiu šriftu su nauja pjovimo ir sulėtinti.

2, kai žodis išraižytas kampinis reiškinys,jums reikia pakeisti disko, kad pašalinti šią problemą,jei reiškinys nepraeina po keisti peilį,tai turėtų būti turėtojo problema.

3, kai problema kyla ir peilio turėtojas,pabandykite lašas aliejaus guolių ir pasukti peilį, kelis kartus tepti, jei vis dar neišspręstas, apsvarstykite galimybę pakeisti peilio laikiklį.

Specifikacija:

Bendras ilgis:50 mm

Medžiagos:aliuminio lydinys

Spalva:Gijos,Juoda

TINKA PEILIS

19mm (Ilgis) x apie 0,9 mm (skersmuo)

Paketas Apima

1pc peilio laikiklį su translucence apvalus langelis

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas WOLIKE

Panašūs produktai