Atsparumas Juosta Unisex Grobis Juosta Klubo Apskritimo Linijos Treniruotė Pratimas Kojos Šlaunies Glute Užpakalis Pritūpęs Juostų neslidus Dizainas

€3.40

-5%

€3.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pritaikymas, naudotis įranga, pritūpęs parama, k grupė grobis grupė, pritūpęs, moters šlaunų juostų, exerciser intervalai, grupė atsispirti, grupė elast, pratimas kojų.

Savybės:

- Mūsų klubo pasipriešinimą ratas juostos lengvai paversti savo treniruotes ir pratimus greičiau rezultatus.Pasiekti savo tinkamumą ir terapijos tikslus ir efektyviai dirbti kelis raumenis vienu metu.

- Jei norite sukurti jėgą, didinti lankstumą, teisingai bloga forma, ar skulptūra raumenų tonusą, mūsų universalus, atsparus juostų priversti jūsų raumenis dirbti sunkiau, didinti raumenų veiklą, augimą, ir funkcija.

- Sukurta su storas, aukštos kokybės audinys, mūsų juostose yra pakankamai stiprūs, kad išlaikytų savo atsparumą net po išsamių tempimo ir taip pat mano, minkštas ant odos.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: Poliesteris medvilnė + latekso

- Mėlyna Dydis: 76*8cm, Pink: 76*8cm, Violetinė Dydis:76*8cm,

- Pakuotės turinys:

- 1 x Pasipriešinimo Juosta

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

'

Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris D1102
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įstaiga
Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas

Panašūs produktai