Ailove Moterų Pramoginiai lotynų Salsa Danc Batai Raudonos spalvos Atlaso kalnų krištolas Šalis Vestuvių Peep-toe Šokių Basutės S064

€21.63

-59%

€54.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odiniai šokių bateliai suede, batai salsa cirkonio, šokio kulnas, latino šokių bateliai, vyrai lotynų šokių batai, kalnų krištolas, lotynų salsos bateliai moterims raudona, kelio heels dance, aukšto kulno raudona vienintelis, lotynų šokių bateliai, n salsa šokių bateliai.

Produkto Rodyti

Kokios Priminimas

Batų diagramos skiriasi nuo ženklo prie ženklo, dydis tinkamas yra labiau svarbu, kad šokėja mėgėjams.Ir dydis yra rizikos pasirinkimas, kai internetu pirkti.Taigi, prašome kreipti daugiau dėmesio į tai.

VEŽIMAS

1. Visame pasaulyje laivybos per www.adeira.lt Standartinis Pristatymas / China Post " Oro Paštas/ E-pakelio paprastai; 2. Pristatymo laikas bus nuo 10 iki 60 dienų atsitiktinai.jei jums reikia aukštos efektyvus pristatymas, prašome pasirinkti, DHL, ar jei turite savo mėgiamas laivybos metodai, prašome leiskite mums žinoti iš anksto; 3. Prekės bus išsiųstos per 3~7 darbo dienų po mokėjimo; 4. Pirkėjai yra atsakingas už vietos importo muitai/mokesčiai yra dėl to, vietos muitinės kodeksas.

APIE MUS

Ailove yra gamintojas, Pramoginių ir lotynų Amerikos šokių avalynės, kuri buvo įkurta 2014 m., kaip profesionalus šokių batų gamintojas su 2 gamyklų.Mes turime komandą apie 30 žmonių, įskaitant ir profesionalių dizainerių ir amatininkų per daugiau nei 10 metų patirtį, mūsų batai yra meistriškai su vienodo priežiūros ir kokybę, kuri lemia aukščiausios kokybės produktai.Mūsų rinkinio funkcijos batai ponios, ponai, ir vaikai, už konkurencingą šokių ir socialinių šokių su batai yra prieinami su didžiulis pasirinkimas stilių, medžiagų ir kulno funkcijos.Mes džiaugiamės, kad išgirsti iš didmenininkų, "boutique" parduotuvė, ar šokių studija ilgalaikio bendradarbiavimo, prašome elektroniniu paštu ([email protected]) į mus dėl išsamesnės informacijos. (OEM)priimti

Papuošalai NĖRA
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Satin
Kilmės KN(Kilmės)
Kita Užsakymą / OEM Priimtas
Atletiškas Batų Tipas Šokių bateliai
Vidpadžio Medžiaga EVA
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Kulno Aukštis Aukštas (3" ir iki)
Lygis Praktika Profesionalus
Šokių Batų Tipas Pramoginių/Lotynų Bateliai
Padas Medžiaga Minkštas Padas
Kulno Tipas Smailiais Kulnais
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas ZIP
Prekės Pavadinimas ailove
Pamušalas Medvilnės Audinio
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Išleidimo Data Spring2019
Modelio Numeris ALS064

Panašūs produktai