ES MUMS Plug Žiūrėti Remonto Įrankiai, Elektros Žiūrėti Demagnetizer Mechaninė Kvarco Profesinės Demagnetize Priemonė Watchmaker

€7.95

-27%

€10.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žymeklį demagnetizer, demagnetizer matuoklis, watchmaker demagnetizer, demagnetizer jm, "maserati" žiūrėti, kompasas demagnetizer, purkštuvas iwp, multi dial žiūrėti, radijo sąsajos, lauko demagnetizer.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Nauji aukštos kokybės žiūrėti demagnetizer

Specifikacijos: Europos / Amerikos

Gaminio dydis: ilgis 11.5 * plotis 6.3 * aukštis 5.7 cm

Pakavimo sąrašas:

1pcs * žiūrėti demagnetizer

Instrukcijos žiūrėti demagnetizer:

Mechaniniai laikrodžiai yra neišvengiamai magnetized, sukelia netiksli kelionės metu.Šiuo metu, jums reikia demagnetizer padėti, net jei laikrodis yra ne magnetized, tai žiūrėti remonto produkto.

1 / maitinimo

2 / Vieta magnetized žiūrėti ar dalis virš maždaug 2 cm virš demagnetization srityje.Paspauskite raudoną mygtuką su pirštais flip punktas ir atgal į demagnetizer kelis kartus, ir demagnetize kiekvieną dalį.Laikas yra maždaug nuo 5 iki 10 sekundžių.Tada atleiskite mygtuką, ištraukite maitinimo ir demagnetization yra baigtas.

3 / įprastomis aplinkybėmis, demagnetization galima atlikti 1-3 kartus.Nelaikykite žiūrėti į savo rankas ir laikykite jį nyksta.Vieną kartą tai nėra gerai, tai bus atšauktas kas 1 valandą, arba kitą dieną.Kartais žiūrėti yra geras.Laikas yra magnetized kartą, todėl tai yra viena iš priemonių, mechaninių laikrodžių

Atsargumo priemonės:

1. Tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos ant nuotraukos.Svetainėje yra sąlygojamas daugelio veiksnių, pvz., ekrano ryškumą ir šviesumą.

2. Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenų.

3. Dėkojame už jūsų supratimą

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 5.7cm
Tipas Įrankiai
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Plotis 6.3cm
Modelio Numeris Žiūrėti Demagnetizer
Prekės Pavadinimas DICTAC
Elemento Ilgio 11.5cm
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Žiūrėti Remonto Demagnetizer Įrankis
Prekės Svoris 250g

Panašūs produktai