Balta Šiukšliadėžės su Spauda Viršutinis Dangtelis Plastikinis Klasifikuojamos Perdirbti Atliekų Krepšelio Vonios Kambarį su Šiukšlių Maišai Turėtojas

€20.44

-14%

€24.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atliekų dėžę t1, paspauskite pen šuo, popieriaus atliekų paspauskite, dacron paspauskite krepšys, huohou virtuvės paspauskite, indijos virtuvė paspauskite, atliekų šuo, nagų atliekų cleaner, lino maišelis paspauskite, maisto atliekos, paspauskite.

1. Kokybės Medžiaga:Home Office Viešbutis šiukšliadėžės, yra pagaminti iš ilgaamžės ir ekologiškos medžiagos PP, kad bus paskutinis metus ateiti.Ir tai lengva valyti ir prižiūrėti.

2. Funkcinės & Stilingas: Su paprasta ir elegantiška išvaizda, tai šiukšlių dėžę yra ne tik gerai išlaikyti savo namų švarus ir be trukdžių, bet ir išskirtinį dekoro jūsų namuose.

3. Lengva Naudoti: Tai atviros viršų šiukšliadėžės leidžia jums mesti šiukšles lengvai paspausdami tipo dangteliu.Ir yra šiukšlių maišo laikiklis jums laikyti šiukšlių maišelis.

4. Palyginti su tradiciniais classfied fuction, tai šiukšlių dėžę su 2 grioveliais, galite įdėti 2 šiukšlių maišus, į kibirą tuo pačiu metu, patogus klasifikavimo šalinimo šiukšlių ir recyclables.

5. Puikiai tinka bet kurioje Patalpoje: Į wastebasket idealiai tinka naudoti biuro, virtuvės, vonios, miegamojo/bendrabučio kambarį ir pan.

Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Popieriaus Krepšelį
Prašymas Vonios, Svetainės, Virtuvės,
Kategorijos Atliekų dėžę
Modelio Numeris 12L
Stilius Paspaudus Tipas
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas OLOEY
Formos Stačiakampio formos
Struktūra Built-in
Funkcija Įžuvinti
Talpa 12L

Panašūs produktai