2 Šunys Pavadėlio Veda Ištraukiama Šunelis Dvigubai Švino Pavadėlio Dual Šunų 50 Svarų Šunelis 360 Laipsnių Sukimosi Su Šviesą Atspindinčios Juostelės

€16.32

-12%

€18.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo har, hlbb šunų antkaklis, aitvarai šunys, šuns pavadėlio, pavadėlio šuo pavadėlio, šviesą atspindinčios liemenės juostelės, didelis šuo pavadėlio 10m, žuvų švino, didelis apykaklės šuo, pet.

Savybės:

DUKART GALVA, VALDYMAS: Dvigubo šuns pavadėlio labiau atitinka visuomenės poreikius.Jie gali kontroliuoti du šunis, tuo pačiu metu.Kiekvieną pavadėlio gali atlaikyti bent 50lb svorio, tinka mažiems šunims.

Spalvotai STABDŽIAI & PAVADĖLIO: Visada žino, kokioms šunų jūs esate kontroliuoti!Jūs turite individualių kontrolės kiekvienas šuo - sustabdyti tik vienas šuo, ar juos sustabdyti tiek.

PAKANKAMAI ILGIS: automatinis įtraukiamųjų šuns pavadėlio suteikia pakankamai erdvės, kad šuo, ir kiekvienas šuo, gali vaikščioti iki 10 pėdų, bet atstumas.

Neslidžios RANKENOS YRA LENGVA VALDYTI: rankena teleskopinis automatinis diržo, pagamintas iš tvirtos ir neslidžios medžiagos, ir galite naudoti mygtuką, kad užrakintumėte pavadėlio kontroliuoti naminių gyvūnėlių veiklos erdvę.

360 LAIPSNIŲ BE MAŽĖJIMAS: Metalinės spynos yra 360° pasukti, galima išvengti mažėjimas, kai gyvūnai yra aktyvus, mėgautis įdomus veiklos, ir suteikti jums geriausią komfortą ir saugą jūsų šuo.

NAKTIES šviesą ATSPINDINČIOS JUOSTOS YRA SAUGIAU: naktį atspindinti juosta yra sukurtas ant pavadėlio eiti pasivaikščioti naktį, ir atšvaitinės juostelės gali atspindėti šviesą, kad šuns pozicija labiau matomas ir išvengti nelaimingų atsitikimų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Dvigubas Sukelti Šuns Pavadėlio

Medžiaga: ABS + Nailonas Juostelės TPE + PP

Spalva: Pilka/Raudona

Dydis: 22*13cm/8.7x5.1in

Kiekvienas Lyno Ilgis: Driekiasi 10Ft/ 3m

Pakuotė:

1 X Šuo Ištraukiama Pavadėlio

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą

Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, Prašome suprasti.

Medžiaga ABS + Nailonas Juostelės TPE + PP
Sezonas Visi sezonai
modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Pavadėlio
Funkcija Kita

Panašūs produktai