Seksualus Putėsiai Liemenėlė Rinkiniai Satino Prancūzija Romantiško Stiliaus Rožinė Žalia Moterims, Apatinis Trikotažas Demi Patogus Bevielio Ryšio Backless Gilia V Seksualus Naujas

€11.64

-44%

€20.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankovės apatinis trikotažas rinkinys, arness rožinė liemenėlė, vyrų apatinio trikotažo komplektai, apyrankė oda vyrai, liemenėlė rožė, galter apatinis trikotažas rinkinys, lingeri, sara mia liemenėlė, liemenėlė ir panti rinkinys, chantelle rožinė liemenėlė.

Sveiki!Sveiki atvykę į Seksualus Putėsiai!

Kokybė yra pagrindinis punktas, iš mūsų produktai atitinka intymių paslaugų.Mados tendencija; Seksualus stilius; 100% visiškai Nauja! 32ABCD/70ABCD liemenėlė su S dydis, kelnaitės, Už klubų 77-85cm 34ABCD/75ABCD liemenėlė su M dydžio kelnaitės, Už klubai 82-92cm 36ABCD/80ABCD liemenėlė su L dydžio kelnaitės, Už klubai 87-97cm 38BCD/85BCD liemenėlė su XL dydžio kelnaitės, Už klubai 92-102cm Dėmesio: Mūsų produktai yra Es ir JAV dydžio, prašome palyginti su savo įprastą dydį, ačiū!

Patenkinti jūsų poreikius šansas

Kai kurie, kaip malonu ir vargina pojūtį, seksualumą, jis gali atnešti, kiti nori paįvairinti savo santykius, o kiti tiesiog kaip erotinis apatinis trikotažas jaučiasi ant odos.

Apie po pirkimo

[1.] Kai jūs turite savo produktus, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, be jokių dvejonių, ar, prašome pateikti mums teigiamą 5 žvaigždučių.Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija [2.] Jei jūs negavote savo produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą, blogų komentarai negali išspręsti visas problemas už jus, bet mes galime pabandyti padaryti viską, siekiant padėti jums.

Skalbimo Instrukcijos

Plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

SEKSUALUS PUTĖSIAI

[SEXY PUTĖSIAI,sukurta iki 2015 m. Sausis 4th dėl www.adeira.lt, viršuje tendencija apatinio trikotažo prekės ženklą įkūrė grupę jaunų dizainerių,kurių yra įsipareigojusi pasiūlyti seksualus, patogus, kokybiškas moteriškas apatinis trikotažas moterims. ]

Prekės Pavadinimas seksualus putėsiai
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Uždaryti Tipas Atgal Uždarymo
Modelio Numeris B374
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Medžiaga Spandex
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Apdaila Nėriniai
Modelio Tipas Gėlių
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius Sexy
Liemenėlė Stilius Demi

Panašūs produktai