Taktinis Rankena Nintend Jungiklis Dockable Sukelti Rankena Kišeninis Shell "Nintendo" Jungiklis NR Joycon rankena Su Žaidimo laiko tarpsnių

€2.97

-29%

€4.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: joycon jungiklis, rankena jungiklis, odos jungiklis, nintendo jungiklis džiaugsmo con rankena originalas, silicio joycon su šlapia danga, ketinu pereiti, atveju joycon, airsoft rankena, NINTENDO JUNGIKLIS, atveju nintendo jungiklis.

modname=ckeditor Taktinis Rankena Nintend Jungiklis Dockable Sukelti Rankena Kišeninis Shell "Nintendo" Jungiklis NR Joycon rankena Su Žaidimo laiko tarpsnių

Suderinama Modelis : Taktinis Rankena Nintend Jungiklis Dockable Sukelti Rankena Kišeninis Shell "Nintendo" Jungiklis NR Joycon rankena Su Žaidimo laiko tarpsnių 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3,Gaminti garantija : suteikiame 6 mėnesių garantiją. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.Savybės:

1. ŽAIDIMO KORTELĖS SANDĖLIAVIMO - nereikia atlikti žaidimas atveju, bet daugiau, tiesiog imtis savo Jungiklis su ekipuote ir įjungti žaidimą bet kuriuo metu, bet kur.

2. TINKA DOKAS - Suprojektuoti Nintend Jungiklis Džiaugsmas-Cons nepažeidžiant įterpti konsolės į doką ir pašalinti Džiaugsmas-Cons.

3. ERGONOMIŠKAS DIZAINAS - tekstūros ir supaprastinti dizaino rankenas siūlome jums turėti konsolę patogiai be nuovargio.

4. LENGVA NAUDOTI - Įdiegti ir pašalinti spaustuvai, lengvai, ir nereikia pašalinti spaustuvai, nesvarbu, žaisti fiksuotu režimu arba stalo režimas.

Techniniai duomenys:

Suderinama Su: Nintend Jungiklis

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Svoris: 120 g

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Pakavimo Sąrašas: 1 x Kairę Rankena 1 x Teisę Rankena 4 x Nykščio Spaustuvai, Tik turinys virš paketą, kiti produktai nėra įtraukti.

Pakuotė Burbulas krepšys+Kieto popieriaus langelį
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
QC 100% Realių Išbandyti vieną
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Feature1 Paramos Dropshipping
Spalvos juoda
Suderinamas Nintendo Jungiklis
Funkcija Nintendo Jungiklis Taktinę Kovą Su Žaidimo Saugojimas
kilmės vieta Šendženas
Prekės Pavadinimas KOSSCUTE
Švinas Laikas 1-3days darbo dienas
Prek.kod 1PCS
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis Taktinę Kovą Su Žaidimo Saugojimas

Panašūs produktai