Elektros oro Kvapas mašina restoranas ,Viešbutis, Lobby kvepalų aliejai sistema su Telefono nuotoliniu būdu

€85.36

-4%

€89.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro purifi, orui išgryninti namuose, uv led oro valytuvas, oro filtras xiaomi, kvapas ore mašina 500, viešbutis kvapas, oro apsivalyti xiaomi, pneimo, elektros kvapas, Kubinis Cirkonis.

Elektros oro Kvapas mašina restoranas ,Viešbutis, Lobby kvepalų aliejai sistema su Telefono nuotoliniu būdu

OS-5 yra plastiko, su madinga, graži išvaizda ir naudojant šalto purškimo technologiją.Jo kvapas yra gaivus ir grynas, kad dulkinimo dalelių daugiau lengvesni ir sklaidos efektas daugiau geriau.Apygardos valdyba taikoma pažangi Wi-fi nuotolinio valdymo sistema, su nepriklausomų slaptažodžio nustatymo funkcija, kuri leidžia protingas ir patogus..

Produkto Savybės

1.Built-in App " sistemą, Remti Nuotolinio valdymo pultu kad ir kur bebūtumėte, 2.Reguliuojamas darbo laiką ir kvapas intensyvumo nustatymas 3.Slaptažodžiu apsaugoti nustatymas 4.HVAC /ĮRENGINIO galima prijungti sistemą 5.Vidinis ventiliatorius paramos kvepalų plisti tolygiai

Sertifikatai

Visi mūsų mašina ateina su CE,FCC ir Rosh sertifikatai

Susiję Porducts

Pakavimas ir Pristatymas

DHL, EMS, "Fedex", UPS ir Jūros yra availabe mūsų įmonėje.Mes padėsime jums pasirinkti pigiausias laivo būdas pagal prekių svorį .

Kompanijos Privalumai

Užsakymo Paslauga 1.OEM ir ODM paslauga yra avilable . 2.Profesinės po pardavimo, aptarnavimo komanda , mašinos mėgautis 1 metų ribota garantija-3.Pristatymo laikas 3-30 dienų(priklauso nuo jūsų kiekis) 4.R&D skyrius mokslinių tyrimų ir dizaino mašina, pagal kliento reikalavimus.Garantinis Aptarnavimas Mes suteiksime nemokamą remontą per vienerius metus nuo pardavimo už mūsų produkcijos,tačiau neįskaitant žalos, nuo papildomų veiksnių.Jei ką nors negero nutikti po metų,mes taip pat galime teikti mokamas remontas.Bet kokiu atveju,mes galime rūpintis produktų tarnavimo laikas.

DUK

1.Jūsų elektros kvapas, difuzorius, gali nustatyti darbo ir poilsio laiko kontrolės kvepalų tankis ore?Taip, gali nustatyti darbo laiko tarpais ir poilsio intervalais, ir taip pat dirbti ir sustabdyti darbo laikas kasdien.Pavyzdžiui, galite nustatyti, kad elektros kvapas difuzoriaus darbo 30 sekundžių ir poilsio 30 sekundžių nuo 10 iki 8 val kasdien. 2.Kokia medžiaga savo elektros kvapas difuzoriaus?Gerai kreiptis dėl deimantų serijos dizainas, išorinis dangtis kvepalų difuzijos sistema yra pagaminti iš metalo, viduje yra daug elektros dalys, pagamintos Al ir kitų metalų. 3.Kaip gera mašina?Firsly,išimkite butelį, antra,užpildyti mount alkoholio į metalo butelį ir jį valyti;trečia,kai butelis yra valomi, prašome užpildyti šviežių alkoholio butelį ir įdiegti ją į mašiną ir atidarykite galios 10 minučių, kad gera mašina;galiausiai,po to, kai mašina yra valomi, išjunkite maitinimą. 4.Jūsų alyva gali būti pripildyti?Taip, eterinio aliejaus galima pripildyti.Bet tik gryno eterinio aliejaus galima naudoti difuzorius, vanduo negali būti įtraukti į mašiną.

Įtampa (V) 12V
Taikymo Sritis >61㎡
Talpa 750ml
Talpa (CFM) 750
Prašymas 2500 kubinių metrų
Covearge Nuo 2000 iki 3000 m3
Stilius Oro Valytuvas
Anijonas Tankis ne lonizer
Svoris 7kg
Maitinimo Šaltinis Nuolatinės Srovės
Įrengimas Nešiojamų&sieniniai
Funkcija Gardus
Oro Kiekis 301-400m3/h
Galia (W) 10W
Sertifikavimo FCC
Naudojimo Sąlygos Komercinės
Modelio Numeris OS-5
Triukšmo Kaip 45dB
Tipas Oro Jonizatoriaus
Prekės Pavadinimas kvapas ore mašina

Panašūs produktai