Macrame Sienos Kabo Vaivorykštė Spalvinga Rankų darbo Austos Medvilnės Gobelenas Sienos Meno Boho Bohemijos Namų Puošmena Miegamasis 40FP04

€10.57

-9%

€11.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: haris austas gobelenas, boho vaivorykštė gobelenas, botle apdailos boho, boho papuošalai, mat bohemijos namų dekoro, boho ilgai, japonija dekoracijos, boho, macram, boho dekoras.

Macrame Sienos Kabo Vaivorykštė Spalvinga Rankų darbo Austos Medvilnės Gobelenas Sienos Meno Boho Bohemijos Namų Puošmena Miegamasis 40FP04 Aprašymas: 1. Medžiaga: Gobelenas, pagamintas iš minkštos medvilnės siūlai, patvarus.Unikalus dizainas, naudojamos natūralios medžiagos, suteikti žmonėms atsipalaiduoti jausmas. 2. Dizainas: paprastas ir elegantiškas dizainas, parengti rankų darbo, puikiai vaivorykštės spalva, pridėti tinkamą apdailos vienpusės tamsios sienos, kad bet koks kambarys šviesus 3. Dovana: šis gobelenas yra dovana žmonėms, kurie mėgsta Bohemijos ir sienos menas.Jis gali būti naudojamas taip pat, kaip vestuvių ir housewarming dovana, ar kaip vestuvių papuošimas.Techniniai duomenys: 1.Medžiaga: medvilnės siūlai + medinės lazdelės 2.Spalva: 3 spalvų.Dydis: 60 * 90cm Pakavimo sąrašas: 1 * Gobelenas (įskaitant stick) Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Modelio Tipas dryžuotas
Namo Apdaila Namuose
Macrame Sienos Kabo kabinti užuolaidų pakraštys

Panašūs produktai