Moterų Žiemos Šiltu Dirbtiniais Vilnos Elastinga Beretė Skrybėlę Paprasta Vientisos Spalvos Retro Klasikiniai Prancūzų Menininkas Tapytojas Elegantiškas Beanie Kepurė

€3.47

-30%

€4.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: beretė ju, bohemijos mini sijonas, plunksnų medžio, beretė skrybėlę, jūros maudymosi kostiumėliai, flat top hat moterims, china moterims, beretė žiemos moterys, prancūzų cap, juoda skrybėlę cloche.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės, Pagamintas iš aukštos kokybės dirbtiniais vilna, lengvas bei patogus, vienas dydis tinka dauguma suaugusiųjų. 17 spalvų, vientisos spalvos beretė skrybėlę yra puikus aksesuaras, patogiai atitiktų bet kokios aprangos.Klasikinis ir nerūpestingą, romantišką prancūzų stilius, šiltas ir kvėpuojantis tinka jūsų odai.Idealiai tinka kasdien dėvėti.Gali būti puiki dovana Kalėdų, Padėkos Dienos, Motinos Diena, Šeimos Šalys ir Draugo Gimtadienį. 1 beretė dangtelį, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacija: Medžiaga: Dirbtiniais Vilnos Galvos Apimtis: 56-58cm(22.05-22.83 m.) Neprivalomas Spalva: Smėlio, Juoda, Karamelė, Vaisių, Žalia, Kanapių Pilka, Chaki, Mocha Spalvos, Laivyno, Oranžinės spalvos, Minkštimas Rožinis, Taro Violetinė, Raudona, Mėlyna, žydra, Pieno Baltos, Vyno Raudona, Geltona Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Komplektą sudaro: 1 x Beretė Dangtelis(be mažmeninės pakuotės)

Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Vilna
Prekės Pavadinimas KLV
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris beretė bžūp
Elemento Tipas Beretės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai