10.1 Colių Nešiojamojo Kompiuterio "Android" Nešiojamąjį Kompiuterį Su "Android" Tablečių Wifi Mini Kompiuteris Netbook Dual Camera, Dual Sim Tablet Gps Telefono

€43.64

-37%

€70.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tabletės, netbook, 4g fotoaparatas, asus laptop sleeve 10 colių, asus netbook " windows 10, EDUP, nešiojamas sim, nešiojamas kompiuteris, nešiojamas kompiuteris tablet, "chromebook".

Savybės :

1. 13 mln vaizdo kamera protingas fokusavimas: auto fokusavimas, fotoaparatas gali fiksuoti akimirkas yourlife, ir kad jūsų nuotrauka aiškiai.

2. Metalo fiuzeliažo: naujos kartos liemenį dizainas, smulkių metalo šlifavimo gydymas, slidžios fiuzeliažo touch, ir sukamaisiais pereinamųjų metalų fiuzeliažo, kad paties dydžio.

3. Svaiginančius 3D stereo erdvinis garsas: Platus konstrukcinių dizaino, aukšto tono vidurio tonas, tiksliai bass storio, garso daugiau garsiai ir garso kokybė daugiau gryno, kad geresnė patirtis.

4. WPS paprasta office: Parama WPS office " programinės įrangos darbo, mobile office bet kuriuo metu ir bet kur sinchroninio duomenų lengvai, nesvarbu, kad jums yra į darbą ar kelionę.

5. 1G Operacija and16G Saugojimas: tabletė kompiuterį greitai reaguoja ir veikia sparčiai, nėra slėgio žaisti didelių žaidimai ir vykdyti kelių programų, TF atminties kortelės išplėtimo yra palaikomas.

Aprašymai :

1. Didelės spartos WIF: yra sklandžiau ir aukštojo tinklo sparta, mažiau signalo trukdžius, geresnė patirtis, įrengti "Bluetooth", ir jūs galite prisijungti su visų rūšių "Bluetooth" įranga.

2. 10. 1 colio didelės raiškos ekranas: Ryškios spalvos ir šviesus didelės raiškos ekranas leidžia kiekvieną nuotrauką, ryškus ir aiškesnės informacijos.

3. GPS palydovinės navigacijos tiksliau: Atnaujinti į tris pasaulio GPS remiantis GPS, kuri yra realaus laiko ryšio apiplėšti aukštojo tiksliai vietos.Net tunelyje, jums gali būti žingsnis greičiau.

Techniniai duomenys :

Modelis: 101

medžiaga: plastikas

Procesorius: ARM+DSP dual core

Procesoriaus dažnis: 1.5 GHz

Laikymo tipas: flash

Veikia atmintis:1+16GB

Ekrano dydis: 10.1 colių

Tinklo tipas: WIFI

Procesorius: quad core

Gyvenimo trukmė: 9 valandos arba daugiau

Spalva: juoda, balta, aukso

Pakuotė:

1 x tablet priimančiosios

1 x įkroviklis

1 x OTG linija

1 x dėžutė

1 x instrukcija

Prekės Pavadinimas EDUP
Suderinamos Prekės Universalus
Ekrano Dydis 10.1 Colių
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD

Panašūs produktai