Didelis Macrame Sienos Kabo Gobelenas Butas Bendrabučio Kambarį Sienos Meno Bohemiškas Stilius Macrame Ornamentu

€8.45

-38%

€13.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: persikų rankšluostį, palmių gobelenas, boho papuošalai, azijos tradicinių namų baldai, ant šilko, boho, juoda ir balta statula, antikvarinis medinis padėklas, varlė ornamentu, tapestrys vyrai.

Savybės:

1. Medžiagos ir Dydžio: Tai paprastas ir elegantiškas nėrinių suspensijos yra ideali pridedant papildomų "stuff" į savo erdvę ar veiklą.Jis yra pagamintas iš 100% medvilnės virvė, ir jame nėra jokių cheminių medžiagų.

2. Multi-scena naudojimas: Mūsų nėrinių kabinti gobelenas yra multi-funkcinis.Jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, butas, bendrabutis, vaikų darželį, vaikų kambaryje ant galerijos sienos arba mažas/siauros sienos, sofa-lova, arba langas, šį unikalų sienos kabo bus apšviesti kambarį.

3. Parengti gamybos: nėriniai modelis-paiešką priima vietos meistras.Iš rankų mezgimo mazgas krašto poveikis medvilninių siūlų, mes visada siekti detales virvę sienos kabo.Be to, aplinkos apsaugos produktai yra pagaminti iš 100% medvilnės, kuri yra tvarios, atsinaujinančios ir biologiškai.

4. Dizaino koncepcija: Tai retro ir modernus nėrinių sienos kabo gobelenas yra įkvėptas genčių straipsnius, nacionalinių meno, Actekų apdailos ir Bohemijos stiliaus apdaila.Unikalaus dizaino, po kelių valandų knotting, parengti rankų darbo, naudojant natūralias medžiagas, sukurti paprastas jausmas, sukurti atpalaiduojančią atmosferą.

5. Būtina namuose dovanų: Gražus ir unikalus dovanos vestuvės, Kalėdos, gimtadieniai, Motinos Diena, vaikų darželis, papuošalai, nuotakos šalis dovanos, perkėlimo ar paprastą padėkos dovanos.Tinka Bohemijos temą veikla ar žmonės, kurie kaip Bohemijos sienos menas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: A: 100*40cm/39.37*sudarė 15,75",

B: 115*45cm/45.28*17.72"

Medžiaga: Medvilnės verpalai

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Gobelenas

Feature4 Fotografija Rekvizitai
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Stačiakampis
spalva Smėlio Juoda
Medžiaga Kita
Feature5 Pakaba Krepšelio
Feature3 dekoratyvinis antklodės
Technics Megzti
Feature2 Kabo medžiaga
Modelio Tipas GEOMETRINIO
modelis Verpalai Dažyti
Stilius Kita
Feature1 Sienos Antklodės

Panašūs produktai