Dviračių Žibintai Kalnų Dviračių Galinis Įspėjamasis Šviesos 5Led Dviračių Žibintai Dviračių Mirksi galiniai Žibintai

€3.01

-25%

€4.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: protoboard "huawei" g7, powerbanks atvejais katė, policijos nuslėpti xxxl, galinis dviračio žibintas ilgai, paprasta trimito muzika, rc vandeniui gumos, dydis ilgas įvyniojimas sijonas, galinis bamperis, c24 1 16, šaliko dizainas ravelry.

Galia:7 baterija

Ji yra įrengta su 30 ryškus Led, kuri suteikia nepaprastai platus-spindi RAUDONA šviesa,180 laipsnių matomumą,Kompaktiškas,Plonas ir Lengvas,tai geriausias pasirinkimas už naktį rider arba vasaros į darbą ir atgal.

Varomas su PATIKIMA 500 mAh įkraunama ličio baterija remti ilgai apšvietimo, kurių tik vienas visiškai nemokamai.Ši dviračių užpakalinis žibintas mokesčius už kokį nors USB įrenginį mažiau nei 2 valandas,ir išlieka dega nuo 4 iki 12 valandų, saugos!

Vienas pasirinkite skirtingi apšvietimo režimai ir IPX-3 vandeniui jus saugus, kiekvienoje situacijoje su šia dviračių užpakalinis žibintas.

Spalva:juoda +raudona

medžiaga:plastikas

Dydis:8*3,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Pagrindinis korpusas

2 * dirželis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Montavimo Rodymas Rėmas
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Dviračio Šviesos
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai