Pokmoon Cosplay Kuprinė Nailono Drobės Kuprinę Pkachu Casualbag Eevee Maišelį Squirtle Charmander Kelionės Kuprinė Karikatūros Krepšys

€16.56

-9%

€18.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: canva tote bag, vyrai anime krepšys, moteris nylon kuprinė, krepšys naruto, eevee pliušas, anime cospaly, jigglypuff pliušas, nešiojamojo kompiuterio kuprinė, plonas squirtle, eevee jungiklis krepšys.

modname=ckeditor Produkto Informacija:

Aukštis 46cm, Ausies Dalis Neįtraukti!

Pažymėti:

- Jei turite bet kokius klausimus, kad yra neaišku, galite kreiptis į mane su laiku ir mes galėsime išspręsti visas savo problemas, kiek įmanoma.

Pristatymas

● Mes išsiųsti jūsų užsakymą per 3 darbo dienas po patvirtinkite užsakymą mokėjimo, tai užtruks 15-20 dienų laivą jums.(Įskaitant gamybos metu)

● Kai gaunate prekes, patikrinkite juos atsargiai,jei yra bet koks daiktas prarastas arba netenkina jums, Prašome susisiekti su mumis laiku.

Atsiliepimai

● Visų pirma, mes esame labai dėkingi jums, kad pasirinkote mūsų produktus.Jei jūs esate labai patenkintas mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Arba jei turite kokių klausimų ar nuomones, prašome susisiekti su mumis.Aš pabandyti mano geriausia spręsti savo problemas.

● Atsiliepimus galime padaryti gerą optimizuoti ir tobulinti mūsų produktus, todėl kiekvienas iš jūsų atsiliepimus, kad man, kas yra svarbiausia, mes ir toliau pažanga klientų atsiliepimus, taip, kad jūs puikiai Cosplay rekvizitai rodo, priešais visiems.

Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Prekės Numeris MC784545
Ar yra traukti lazdele ar ne No
Atidarykite dangtelį režimas užtrauktukas
Maišelio Dydis Zhongzhong
Skaičius petnešėlėmis Dvigubas Šaknies
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Pamušalas Tekstūros Nailonas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Kilmės KN(Kilmės)
Kuprinės Tipą Softback
Modelio Tipas Animacinių filmų
Pamušalas Nailonas
Medžiaga Drobė
Su arba be lietaus NĖRA
Lietaus No
Išorinis Kietas Krepšys
Talpa 20-35L
kėlimo dalys Minkšta Rankena
Pagrindinė Medžiaga Drobė
Kietumas MINKŠTAS
Stilius Mielas Animacinių Filmų
Lytis Unisex
Taikoma lyčių Neutralus

Panašūs produktai