15ML Hotsale Gelio Nagų Slyvų Spalvos Mados UV Gelis Nagų lakas Vernish Pusiau Nuolatinis LED Nagų lakas Lakas Gelis lenkijos

€21.66

-58%

€51.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uv spalvotas gelis nagų lako rinkinys 12, uv led lempos, nagų lako, uv gelis nagų lakas neon rinkinys, uv led gelis nagų lakas 10ml, zf gelio rašiklis, paprikos gelio rašiklis, lapies gelio rašiklis, uv led gelio nagų lako rinkiniai gelpolish, šerdelės, gelio rašiklis, shinny gelio rašiklis.

2020 Hotsale Gelio Nagų Rinkinys Slyvų Spalvos Mados UV Gelis Nagų lakas Vernish Pusiau Nuolatinis LED Nagų lakas Lakas Gelis lenkijos Rinkinys

ŠĮ RINKINĮ SUDARO:

9pcs nagų gelis lenkijos 15ml už butelį Vieną laisvą spalva kortelė Vieną knygą dovanų dėžutėje

Dėl Spalvų Skirtumo Ir Apimtis

Q: Kodėl yra spalvų skirtumai tarp realių produktų ir rodomų nuotraukų kompiuteryje?A: Dėl nuotraukos buvo imtasi įvairių apšvietimo fone bei bus paaiškėjo, skirtingų ekrano, todėl jis yra normalu, kad spalvų skirtumas tarp realių produktų ir nuotraukas.Q: Kodėl yra tai, prekes gavau ir ne iki galo?A: Mes paskelbėme kiekviename buteliuke su tikslaus garsas kaip 15ml kiekvieną jar/butelis.Bet apimtis pilnas butelis bent 20ml .Tuo tarpu, dėl to, kad prekės buvo užpildyti mašina, ±2% klaidų yra įmanoma.

Mūsų Paslaugos

1.Visi gaminiai atitinka kokybės standartus. 2.Visos prekės bus tikrinama PRIEŠ kiekvieną, kad ir pristatyti laiku. 3.Pateikti šiltas & draugiškas, prieš-pardavimo, paslaugų ir paslaugas po pardavimo. 4.Visi reikalavimai bus atsakyta per 24 valandas.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Susisiekite su mumis pirmą kartą PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Sertifikatas SGS RAUMENŲ IR KAULŲ SISTEMOS SUTRIKIMAI
Funkcija Ilgai Lastin
Kiekis 9 butelius/ set
Elemento Tipas Nagų Gelis
Tipas Gelis Lenkijos
Tomas 15ml
Komponentas UV Išgydomas Poliuretano Dervos
Modelio Numeris 9cplumcolor
NET WT 15g
PANAUDOTA Nagų dailės, Naudojant Rrivate
Warrenty 36 mėnesiai
Prekės Pavadinimas ANLYLAN

Panašūs produktai