Tvarstis suknelė gamyklos seksuali krūtinė-kėlimo sriegis tvarstis suknelė off peties gradientas bodycon garsenybių stilius klubo šalis skatinimas

€41.30

-31%

€60.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sexi kulka, plakatas xxx, polka dot liemenė, festa sławna dress, klubo suknelė moterims, afrikos dashiki maxi suknelė, spalvos gradientas, suknelė nuolydis, akių sławna dress, bandag suknelė.

Pastaba

1. Suknelės yra pagaminti iš Viskozės su gera ruožas ir kokybės.

2. Mūsų prekės yra tokios pačios kaip ir nuotraukos, bet šiek tiek spalva skiriasi skirtingų kompiuterių monitoriai yra normalu.

3. Matavimo svyruoja dydžio diagramos yra už kūno.Nes, kad prekės yra geros ruožas, pls išmatuoti savo kūno pirmas.Pažvelgti į didžiausią matavimai savo kūno pasirinkti tinkamą dydį pagal kūno matavimo rangs Kūno Dydžio Diagramos.

4. Mes teikiame lašas laivybos paslaugos.Nėra jokios informacijos apie mūsų parduotuvėje sklypų.Nors laivybos metodas, pavadintas "www.adeira.lt Standartinis Pristatymas", kurios mėgsta laivybos agentas.Nėra jokių infromation iš "www.adeira.lt" į sklypus, neighter.Pls nesijaudinkite apie tai.

5. Jei norite, greitas pristatymas DHL, ar AVS, pls susisiekti su mumis koreguoti kaina jums mokėti papildomo pristatymo mokesčio kompensacijos

Apdaila NĖRA
Sezonas Vasaros
Lytis MOTERIS
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Medžiaga Viskozė
Audinio Tipas Mezgimo
Siluetas Apvalkalas
Modelio Tipas Kietas
Iškirpte V-Kaklo
Stilius Sexy & Klubas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja Natūralus
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Panašūs produktai