20pcs Folija Keptuvės su Dangteliais Vienkartiniai Kalėdų Teminius Folija Keptuvės su dangteliu Takeout Keptuvės Virimo Šildymo Kepimo

€8.89

-48%

€17.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: čečėnijos telefonas atvejų, atveju lenovo balta 1, kabelis sata 30 20 cm, apima romos x paryžiuje, kobalto supercharger, atveju lenovo y540 15, kroviklis c tipo golfo, patikrinkite britų šalikas, atveju lenovo tb8705f.

20pcs Folija Keptuvės su Dangteliais Vienkartiniai Kalėdų Teminius Folija Keptuvės su dangteliu Takeout Keptuvės Virimo Šildymo Kepimo

Aprašymas

Nesvarbu, ar esate m barbecuing su draugais, ruošiant vakarienę šeimai, veikia maitinimo verslo ar hostingas šaliai, mūsų folija keptuvės su dangteliais yra jūsų geriausias pasirinkimas, 20pcs visi kartu, su stačiakampio formos dizainas, aukšta temperatūra atspari iki 660 ℃.Dangteliai su 4 Kalėdų modelius, 5 už kiekvieną.Specialiai sukurta tarnauti visiems savo kepimo, virimo, kepimo, pateikimo ir saugojimo poreikius Kalėdų šalių ir kitų švenčių šalių.

Savybės

- Gamintojas: Yardwe.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: aliuminio folija ir popieriaus.

- Dydis: 22 x 15.5 x 4.5 cm/8.5 x 6.1 x 1.7 (Keptuvės); 21 x 15 cm/8.3 x 6 (Dangteliai).

- Storis: 0,07 mm.

- 20pcs Kalėdų folija keptuvės su dangteliais, yra įtvirtinti, keptuvės yra pakankamai didelis, kad GRILIS, kepti ir pan.Aukštai temperatūrai atsparūs iki 660 ℃, jie yra aukšto šilumos laidumo, kuri leidžia jiems dirbti labai aukšta temperatūra, krosnių naudojimo.

- Pagaminti iš maisto klasės medžiaga, pranašesnė už kitus, galima laikyti 1000ml vandens, nėra lengvai deformuojasi, net pripildytas maisto po tolimojo susisiekimo transportu.

- Dangteliai su 4 šventiniai Kalėdų modelius, 5 už kiekvieną.Jei naudojate maitinimo verslo ar restorane Kalėdų dienomis, šių folijos keptuvės yra patogu saugoti maisto produktų pristatymo, arba imtis-out taip pat.Kurti įspūdingas pateiktis su mūsų tvirtas stačiakampio formos keptuvės.

- Šios premium folija keptuvės su dangteliais, yra ekologiškos ir perdirbamos.Jie taip pat ir indaplovė, orkaitė ir šaldiklyje saugus.Išlaikyti maistą šiltą šiek tiek ilgiau ir išvengti pereinanti į kelią su mūsų folija keptuvės ir įtraukti dangteliais.

- Tai folija keptuvės su dangteliais, tinka naudojamas šaldytuvas, orkaitė, garų spintelė, atvira ugnimi, anglis, gaisrą ir pan.Jūs galite naudoti juos kepimas, GRILIS, maisto laikymo, turintys piknikus ar šalis, ir t. t.

20 x Yardwe Kalėdų Folija Keptuvės su Dangteliais

natale boze narodzenie kerst decoratie
Tipas Didmeninės No
apdailos noel kalėdų eglutės papuošalus
UNDEFINED kalėdų Navidad 2021
Kerst kalėdų dekoracijos namams
kalėdų 2020 m. navidad decoraciones para el hogar
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
navidad kalėdų 2020 m. namų dekoro
Rinkinys Tipas No
noel navidad decoracion
Kilmės KN(Kilmės)
Kalėdų Kalėdinė dekoracija
natal namų dekoro priedai
Modelio Numeris Kalėdų 2020 Navidad Papuošalai

Panašūs produktai