Karšto 13pcs Grandinės, Pjovimo kniedytuvas Laiko grandinės detacher motociklo įrankis dviračio grandinei cutter Nemokamas pristatymas

€20.39

-26%

€27.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandinės įrankis, grandinės cutter motociklas, grandinės kniedytuvas, graviravimo įrankių rinkinys, kniedėmis įrankių rinkinys, motociklo taisymo įrankis, kniedytuvas, pistoletas kniedės, grandinės paspauskite, rinkinys motociklas.

Cam Grandinės Pertraukiklis Riveter Pertraukėlės ir Kniedės/ Kuolai visos galvos kamera grandines ant visų modelių, Japonijos ir Europos OHV Cam Grandines.Šis įrankis yra skirtas kniedės, grandinės nuorodos į formą begalinis grandinę ir yra universalus pakankamai, kad būtų naudojami cam grandinės pavaros grandinės arba kaip grandinės pertraukiklis stumia pin out.Kiekvieną rinkinį sudaro 3 pin dydžių, kad tilptų įvairių grandinių.Smeigtukai dydis: 2.2 mm, 2,9 mm, ir 3,8 mm Pin Gidai 2.2 mm, Viršutinė-2,2 mm Mažesni ir Riveter Pin Priekalo 3mm ir 6mm Pavasario Paspauskite Plokštė Svirties Rankena Grandinės Paspauskite Saugojimo atveju.KIEKVIENU KONKREČIU ATVEJU GALI BŪTI SUGADINTAS ARBA KREKINGO METU, PRISTATYMAS.Šis įrankis bus pertrauka ir kniedės 420-630 galiniai ratai grandines.Nesilaikantiems ir jungiančios labiausiai ratai grandinę nuo 35-630 Už grandinės #520 ir iki, tai rekomenduoju šlifuoti kniedės galvutė Rekomenduojamas šviesos vidutinio galingumo naudoti.Tai essentail įrankis, nr. motorcyle mechanikas turėtų padaryti be jo.Kiekvienas gaminys buvo išbandytas prieš siunčiant jums, įsitikinkite, kad jį veikia geros sąlygos!Spalvos tonas svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. Užsakymai tvarkomi per 3 dienas po mokėjimą ir tikrinimą. -Mes pasirūpinsime siuntą pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. -Laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl būkite kantrūs. -Visą stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. -Jeigu turite grąžinti produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. -Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. -Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mesorganizuoti reshipment arba grąžinti už jus. -Jeigu norite grąžinti, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai. -Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. -Palikite mus teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Jeigu tu negali gauti nuolaida, pirmą kartą, jums gali užduoti mums nuolaida kitą kartą.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan.

Prašymas Dviračių Remontas Įrankių Rinkinys
Modelio Numeris SUO-50
Dydis 25*20*6cm
Tipas Derinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Pakuotė Byla
Prekės Pavadinimas meijiabuy

Panašūs produktai