35Pcs/set Mandala Tapyba Dotting Įrankiai Įspaudas Dot Rinkinys "PASIDARYK pats" Amatai Meno Dotting Tool Set rankų darbas Keramikos

€11.26

-51%

€22.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dot dažymo įrankiai rock, akrilo tapyba, paprasta keramikos ratas, crystal dyi amatų, durų mandala, Akrilo, mandala trafaretas, komplektas remonto, dangtelis keramikos, trafaretas.

Savybės

1. Daugiafunkcinis dažymo įrankiai yra 35 vienetų vertė visiškai atitinka universalios poreikius, tinka akvarelė, aliejus, guašas, akrilas, paveikslai ir daugiau, idealus meno amatų rinkinys starteris.

2. Suteikia įvairių drožyba formų pasiekti daugiau lankstumo savo piešinių ant uolų, žmogaus organų, nagai, veidai, miniatiūrų, modeliai, keramika, menas ir amatai, paveikslų ir pan.

3. Ateiti su užtrauktuku maišelį parduotuvėje priemones, organizuotai, su sklandžiai ir greitai patekti, vietos taupymo ir nešiojamų vykdyti patogumui.

4. Lengva valyti su drėgnu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu už geresnį higienos, ir jis nebus rūdžių arba išplėsti lengvai, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacijos

Medžiaga: Akrilas, Plastikas

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Laikymo Maišelis Dydis: 18X24cm

Naudojimas: Tinka Tapybos Uolų, Žmogaus Kūno, Nagai, Veido, Miniatiūrų, Modeliai, Keramikos, Rankdarbių ir kt.

Pakuotės Įskaičiuota:

8* Šablonai

2* Dažymas Plokštės

8* Akrilo Lazdeles

5* Mėlyna Lenkas Dukart baigėsi Rašikliai

4* Apvalios Nurodė, Rašikliai

6* Dažymo Šepetėliai

1* Kempinė

1* Saugojimo Krepšys

Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris 35pcs Tapybos, Trafaretų Šabloną Nustatyti
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Akrilo, Plastiko

Panašūs produktai