10vnt/set 9-19MM Sugadintas Veržlės, Varžtai, Atskirtas Valiklis Stud Varžtų Ištraukimo Fiksavimo Lizdas Rankinių Įrankių Rinkinys

€11.67

-44%

€21.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "loctite" stud užraktas, stud derliaus užraktas, fiksavimo smeigės, passat smeigės, "apple" sidabro stud, trumpas smeigės, moterų siurblys stud, halo smeigės, korėjos smeigės, raundas užraktas stud.

10vnt/set 9-19MM Sugadintas Veržlės, Varžtai, Atskirtas Valiklis Stud Varžtų Ištraukimo Fiksavimo Lizdas Rankinių Įrankių Rinkinys

Savybės:

1.Tai veržlių, varžtų ištraukimo lizdas rinkinys yra pagamintas iš aukščiausios medžiaga 40CR, aukštos kietumas ir patvarus naudoti.

2.Specialiai sukietinta lizdai su apsauga nuo korozijos yra skirtos pašalinti sugadintus varžtus ir veržles.

3.Spiralės sumažinti dantų pateikti teigiamą danga, pašalinti apvalus ar sugadintus varžtus.

4.Naujoviška spiralinė kasa pati į galvą sugadintas varžtas ar veržlė, todėl galima lengvai atjungti.

5.Ji taip pat apima baras padėti ekstraktas sugadintas užtrauktuku iš lizdo; yra 10 vnt veržlė varžtas extractor lizdas skirtingo dydžio, patenkinti savo remonto darbus pagal kitokia situacija.

Aprašymai:

1.Tai veržlių, varžtų ištraukimo lizdas rinkinys yra pagamintas iš aukščiausios medžiaga 40CR, specialiai grūdinto lizdai su apsauga nuo korozijos yra skirtos pašalinti sugadintus varžtus ir veržles.

2.Su šiuo įrankiu rinkinys, jūs turite sklandžiai patirties savo remonto procesą.

Techniniai duomenys:

Tipas:Aukšta , Trumpas (Pasirinktinai)

Medžiaga: 40 CR(extractor lizdą), #45 plieno(baras)

Modelis: # 1 - # 10

Nuo sprogimo apsaugotą: taip

Izoliacija: taip

Magnetinio: nr.

Dydžio, intervalas: 9-19mm

Kiekis:10vnt

Dėžutės Dydis:172mm/6.71 x 79mm/3.08 x 35mm/1.37 į

Paketo informacija:

Pakuotės Dydis:180x80x40mm/7.02x3.12x1.56in

Pakuotės svoris:700g/1.54 lb

Bendrieji Box Pakuotė

Pakuotė:

1 x 10vnt/Set Riešutų Nuėmiklių Rinkinys

Pažymėti:

1.Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Taigi, prašome neatidaryti bet koks ginčas, ar mums neutralus arba neutralų Atsiliepimą

2. jei nesate patenkintas mūsų produktą po to, kai jį gauti , prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, pagaliau

1. Prašome patvirtinkite savo adreso prieš jūsų mokėjimo, mes būtų neatsakinga, bet grąžinimo priežastis jūs ne suteikti teisę adresas(įskaitant išsamias adresas, telefono numeris ), visas paketas būtų išsiųsti taip pat greitai, kaip įmanoma.

2.Paprastai, jums būtų gauti paketą 10-35 dienų, bet Rusija, Brazilija gali mano 15-60 dienų, jei jūs ne gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes grąžinsime jūsų pilną pinigų.

3. EPS ir DHL matote, yra ne faktinė siuntimo išlaidas.Tikrasis laivybos išlaidos yra gerokai mažesnės, nei laivybos kaina, matote.Prašome susisiekti su mumis stoties laišką, mes pakoreguos kaina už jus.

Medžiagos Tipas Metalo
Metų 2019
Elemento Ilgio 18cmcm
Elemento Tipas Riešutai & Varžtai
Modelio Pavadinimas /
Specialios Funkcijos Nuo sprogimo apsaugotą
Elemento Aukštis 4cmcm
Prekės Svoris 600gg
Elemento Plotis 8cmcm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Panašūs produktai