PUIKUS ELITO SPANKERTactical Pistoletų Dėklai Šaudmenys Įrašą Žurnalo Maišeliai Lauko Įranga Medžioklės Krepšiai Priedai

€8.57

-14%

€10.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atidaryti pistoletas dėklas, kuiu medžioklės laimikiai, šaudmenys krepšys, šaudmenų dėžutės, spanker lauko, c medžioklės reikmenys, minkštas cordura, maišelis maišelis, ammo box, remates lauko.

Funkcija:

Versijos: Open-Top Design & Apačioje Snap Mygtuką.Pagamintas iš tvirtos CORDURA medžiagos, vandenį atstumiantis ir patvarus.

Vieno žurnalo dėklas, MOLLE sistema, suderinama dirželiai ant nugaros, kaip ilgai, kaip dydis yra ne daugiau kaip 6.7 colių /17 cm.Pavyzdžiui, tinka Pistoletas žurnalų &clip & USP žurnalai

Reguliuojamas juostos, koreguoti dydį, skirtingos valstybės, tvarko įvairaus dydžio žurnalas pasiekia stabili valstybė.

Prisirišimas prie taktinės liemenės,kuprinės, taktinis juosmens diržas,Gali būti įrengtas su multi-funkcija priemonių, tokių kaip žibintuvėlis.

Dydis: 2"ilgis X 1"plotis X 4" high (5*2.5*10cm)

Šis produktas yra pagamintas su kokybės Amerikoje MULTICAM 500D Cordura Nailono kietas audinys ir saugi siūlėmis.

Žurnalus tiks gražiai ir gali būti prieinama lengvai.Nėra garsiai magija lipdukas, kuris leidžia ramiai šalinimo žurnalų.

Puiki taktika ir išlikimas įrankių priedų.

Yra aukštos kokybės ir patvarus nailono medžiagos.Užtikrintos vietos elastinės juostos .

PUIKUS ELITO SPANKER Taktinis Žibintuvėlis Laikiklį Viršų Vieno Žurnalo Reguliuojamas Mag Dėklas

Bungee gali būti reguliuojamas įtampa/susilaikymas, gali traukti aksesuarais ir priveržkite juos į savo žurnalus,tada jie bus surengti šautuvas žurnalas saugiai.

Net ir jūs dirbti zdrajców vietovės ir labai storas ir tankus dangtis, esu įsilaužimo per akstis krūmai, eglės krūmynai ir stačių uolų, kalnų pusių.Galite perjungti žurnalus, greitai ir išskleidžiamajame be baimės prarasti mag.

Produktų Ekranas

Gerai pastatytas molle juostelės, snaps yra kokybės statyti.

galite užrakina jį į vietą ant jūsų krūtinės įrenginys, puolimą liemenė, taktinė liemenė ,diržas,plokštės vežėjas, kuprinė, minkštas ginklą atveju ar kitus įrankius su MOLLE diržas.

Dydis: 2*1,5*4 (L*W*H)

Pastaba:Šis produktas neturi būti žurnalas.

Ekrano Dydis

Spalvotas Ekranas

\

Modelio Numeris EL113
spalva BLK, COB, RGN, MC,MCB,PILKA
Numeris EL113
Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Medžiaga CORDURA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai