JIANBUDAN Rudenį seksualus Ruožas batai Madingi Moterų Pažymėjo Tne batai Elastinės juostos Aukšto kulno moteris, batai, Kojinės batai

€20.13

-51%

€41.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ai sekso batai, batai, kailiniai moterims, batai, seksualus šlaunų auliniai batai kojinės, 10 5 cm aukščio kulniukai, prekės kulno, ruožas megzti batai, boho batų, kojos ruožas, aukštakulniai moterims, schoenen kindere.

MUMS / 4.5 = 34 = Pėdos ilgis apie 22 cm MUMS / 5 = 35 = Kojų ilgis apie 22.5 cm MUMS / 5.5 = 36 = Kojų ilgis apie 23 cm MUMS / 6 = 37 = Kojų ilgis apie 23.5 cm MUMS / 6.5 = 38 = Kojų ilgis apie 24 cm MUMS / 7 = 39 = Kojų ilgis apie 24,5 cm Linkiu jums mėgautis savo pirkinių su mumis! *Šie grafikai yra nuoroda tik.Fit gali skirtis, priklausomai nuo konstrukcijos, medžiagų.Prašome, tai geriau pasirinkti tinkamą dydį pagal Kulno iki Kojų(cm). 1/ Atkreipkite dėmesį, kad klaida dydis yra 1-3 mm, dėl rankų darbo.jei turite siauras ir plonas koja, prašome pasirinkti, kurių dydis mažesnis nei normalus.Jei jūs turite platų pėsčiomis, pasirinkti, kurių dydis didesnis nei įprastai. 2/ Mūsų dydžių yra standartas, prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.Jei turite kokių nors problemų, kurių dydis, susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

aukšti kulniukai 7cm
Modelio Tipas Kietas
Įkrovos Tipas Pagrindinis
Kulno Tipas Raundas Kulniukai
Pamušalas Fleeces
Dydis 34 35,36,37,38,39
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Elemento Tipas Batai
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas Elastinės juostos
spalva juoda pilka smėlio spalvos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Batviršio Medžiaga Stretch Audinys
Prekės Pavadinimas JIANBUDAN
Vidpadžio Medžiaga PU
Mados Elementas Siuvimo
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Modelio Numeris 2020576
Su Platformomis No
Padas Medžiaga Guma
Veleno Medžiaga Stretch Audinys
Sezonas Pavasario/Rudens
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
is_handmade Taip

Panašūs produktai