Norklmes Smart Wifi Ventiliatorius Jungiklis,Tuya Smart Gyvenimo Nuotolinio Valdymo,Įvairių Greičio Kontrolės, Darbo su Alexa, "Google" pradinis ES/JAV

€15.77

-34%

€24.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti tuya, pereiti zigbee, skydelio jungiklis wifi es, relė tuya smart, ventiliatoriaus jungiklis, ventiliatoriaus greičio jungiklis, mi vartai 3 es, makerbase wifi, tuya dimeris plug, ir remote "google" pradinis.

Pagrindinės Savybės:

[Kontrolė Visur] - Įjungti ir išjungti savo prietaisų per smart gyvenimą PROGRAMĄ.

[ Voice Control] - Suderinamas su "Amazon" Alexa, Google namų, laisvų rankų įranga valdyti savo įrenginiuose naudodami balso komandas.

[ Laiko Funkcija ] - Nustatyti laiką, per nemokamą programėlę ir ją įjungti ir išjungti automatiškai bet kuriuo metu.Įdėti jį ir pamiršti apie tai!

[ Lengva Naudoti ] - Ryšys yra labai lengva ir patikima.

Speciffication:

Pavadinimas: WIFI Smart Ventiliatoriaus Jungiklis

Spalva: Juoda / Balta/Aukso

Maitinimo įtampa: 100V-240V AC

Vardinė currren: Max 10A (varžinis apkrovos)

Maks.Galia: 350W

Belaidžio: WiFi 2.4 G

Security: WPA-PSK / WPA2-PSK

Medžiaga: ABS + Grūdintas Stiklas

APP parsisiųsti: Tuya.Smart gyvenimą.

Mechaninė Gyvenimas:100,000 Kartų Operacijos

Pakuotės Turinys:

1. WiFi Smart Ventiliatoriaus Jungiklis(1Pack)

2. 2*Varžtai

3. Greitas montavimas vadovas

Pastaba:

*Po bėdą power off, įdiegti jungiklį.

1.Šis pažangus jungiklis, reikia neutralaus laido jūsų jungiklis dėžės tinkamai veikti.

2.Patikrinkite savo dėžutės dydis tinka, ar ne, prieš perkant;

3.Ji veikia tik ventiliatorius, ji negali dirbti su lempa.

4.Skirtingų monitorių, bus rodomas skirtingų spalvų poveikis, produkto taikomos tikrasis produktas gavo.

5.Funkcijos ekranas aprašyme yra nuoroda tik, prašome naudoti ir nustatyti, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Programa gali būti atnaujinama, ekranas poveikis bus skirtingas.

Atsakymas:

1. Jei turite kokių nors klausimų, taip pat prašome kreiptis į mus, ir mes bus jums naudinga ir greičiau.

Nes yra laiko skirtumas, prašome būti kantriems, ačiū.

2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių įvertinimą, kuris mums yra labai svarbus.Ačiū.JAV standarto--2 modelio funkcijos JAV standartas turi du modelio funkcijos.Jei norite įdiegti jungiklis vertikaliai, prašome pasirinkti MUS vertikalaus tipo 1; jei norite įdiegti jungiklis horizontaliai, prašome pasirinkti MUS horizontalaus tipo 2. Smart Gyvenimo Tuya Nuotolinio Valdymo nuotoliniu būdu valdyti savo jungikliai, kur esate, net kai esate neprisijungę."Hands-free Valdymas Balsu Nemokamai rankas per lengvas valdymas balsu su Alexa" ir "Google" Asistentas.Pavyzdžiui, Alexa atidarykite ventiliatorius.Alexa reguliuoti greitį ventiliatoriaus 80%.Laikmačio Funkcija Laiko nustatymas ir atgalinės atskaitos funkcijos.Capacitive Touch Jutikliai touch kontrolės, kad mano, kaip išmaniuoju telefonu.Grūdintas Stiklas Apsaugo nuo įbrėžimų ir randai.Paviršius atsparus vandeniui / antikorozinės.Veikia net ir drėgnomis sąlygomis, gali paliesti šlapia ranka.

veikia tik ventiliatorius, o ne šviesos

Pridėti Decive Nustatymas

Elektros instaliacijos Schema Susisiekite su mumis Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Bet problema gali būti išspręsta per bendravimą.Ačiū.Vežimas: - jums reikia daugiau dėmesio skirti savo užsakymą adresą, kuris TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.(Jei esate iš Rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) - Produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. - Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket / Kinija Paštu, Oro Paštu / DHL / TNT / EMS. - Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.mes patvirtinti ir suteikti jums sprendimą.Garantija: -1 metų garantija gamintojai; - veikimo sutrikimų problema, turi būti pateikiamas per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; - Siuntų turėtų būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos.Susisiekite su mumis: - jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome susisiekti su mumis. - Jei norite, kad kelis elementus (≥1500usd), prašome mums pranešti iš anksto.Mūsų įmonė gali pasiūlyti papildomų nuolaidų.Atsakymas: - Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -jei turite kokių nors klausimų, taip pat prašome kreiptis į mus, ir mes bus jums naudinga ir greičiau.Prašome, atkreipti dėmesį.Pastaba: - Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtraukti į siuntimo išlaidas. - pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus mokesčius patirtos (jei tokių yra).

Elemento Tipas Jungikliai
Dydis 86mm*86mm*34mm
Naudoti Ventiliatorius
Funkcija Sienos Ventiliatoriaus Jungiklis Jutiklinis Ekranas
Sertifikavimo CQC
Darbo Aplinka -30~70 celsijaus; mažiau kaip 95% RH
Mechaninė gyvenimo 100,000 Kartų Operacijos
Modelio Numeris MKS-CM-W1T
Garantija 1 Metai
Savybės Ventiliatorius
Belaidžio tinklo standartas Wifi 2.4 GHz
Medžiaga Plastikiniai
Išorės Rėmas Medžiaga Grūdintas Krištolo Stiklo Skydelis
Jungiklio Tipas Palieskite įjungimo/Išjungimo Jungiklis, ventiliatorius
Prekės Pavadinimas Norklmes
Įtampa 100-240V
Dabartinis 3A

Panašūs produktai