25KN Profesinės Laipiojimo Karabinai Alpinizmas Saugumo Saugos Sagtis D Formos Karabinai, Kablys Lauko Master Lock Įranga

€5.71

-29%

€8.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xinda laipiojimo nusileidimo, 25kn mosqueton, nemokamai saugos, ledo stud, carabin pagrindinių, karabinai taurės lauko, moterų alpinizmas batai, apkaba d, automobilių garažas įranga, užrakto meistras.

Funkcijos: 1.Aukščiausios Kokybės: Šių laipiojimo karabinai yra pagamintas iš 7075 aliuminio lydinio, su screwgate, Kompaktiškas karšto kalimo ir Tvirtas, kaltiniai legiruotojo plieno konstrukcija.Jie yra CE sertifikuota ir gali stovėti 5500lbs/25KN traukos jėgos ir iki 2.Itin lengvas ir Tvirtas: Tai 25kN screwgate karabinai sveria tik 62g, Matmenys (L x W): Vidut. 5.8 x 100mm.Vartų atidarymo yra 0,7".Dydis idealiai tinka karabinai dirbti tik su viena ranka, o darbo misija kritinių aplinkoje 3.Varžtas Vartų ir Užkliūti Nemokamai - ir klaviatūros užrakinimo nosies konstrukcija neleidžia snagging.Varžtą vartų šios karabinai yra taip pat žinomas kaip fiksavimo karabinai.Ji turi rankovės, kurios gali būti veržiami siekiant išvengti atsitiktinio atidarymo vartų 4D-formos Dizainas: D-formos karabinai įrašą, Labai tvirtos, lengva prijungti raštas, ir diržas, gali turėti maksimalus stiprumas daugiau nei kitų formų tuo pačiu dydis (gali stovėti 2500kg traukos jėgos ir iki) 5.Kelis kartus: Labai žvejyba, alpinizmas, alpinizmas, kabo hamakas, tyrinėti, žygiai, kelionės, kempingas, sūpynės, šuns pavadėlio, rappelling, gelbėjimo, inžinerijos apsaugos, aviacijos darbais, keychain ir bet kuris kitas namų apyvokos arba lauko naudojimui techniniai duomenys: Tipas: Carabine Medžiaga: Aliuminio-magnio Lydinio Spalva: juoda, mėlyna, oranžinė Funkcija: Varžtas Fiksavimo Dydis (L x W): Vidut. 5.8 x 10 cm / 2.20 x 3.94 colių Atverti Vartus: Apytiksl. 1.6 cm / 0,6 colių Galutinis Įtampa: 25KN (2500kg) Forma: D formos Prašymą: tyrinėti, rappelling, gelbėjimo, inžinerijos apsaugos,aviacijos darbais.Pakuotės Turinys: 1 x 25KN D-Formos Karabinai Pastaba: 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Medžiaga Aliuminio-magnio Lydinio
Tipas Karabinai & Quickdraws
Galutinis Įtampa 25KN (2500kg)
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis (L x W) Maždaug. 5.8 x 10 cm / 2.20 x 3.94 colių

Panašūs produktai