Nerūdijančio Plieno Juosta Žiūrėti Dirželis Metalo Apyrankė 12mm14mm 15mm 16mm 17mm 18mm 19mm 20mm 21mm 22 mm 23 mm Apyrankės lanko sąsaja

€11.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 19mm dirželis, hwawei žiūrėti, 21mm dirželis, 20mm nato dirželis, žiūrėti juosta dirželis 17mm, nato zulų, apyrankė iwatch, 17mm apyrankė, vyras žiūrėti dirželis 16mm, 24MM Watchband.

Aprašymas: Tipas:Žiūrėti Band Medžiaga:Nerūdijantis Plienas 1 Nemokamą dvi sąsajos ir įrankių, vienas iš plieno diržas tinka keli laikrodžiai. 2 Nemokamai montavimas ir koregavimas, priemonių, siekiant sumažinti nereikalingų darbo sąnaudas sau. 3 Mes naudojame aukštos kokybės logistikos paslaugų teikėjai, platinti savo produktus ir pasiekti jums greičiau. 4 Aukštos kokybės žiūrėti plieno diržai gali padaryti jūsų geriau žiūrėti ne savo temperamentą.Komplektą Sudaro: 1 x Žiūrėti Juosta 1 x Lanko sąsajos 1 x plokščią sąsajos 1 x įrankių Esame fabrikas, Jei jūs turite kitą produktą, ar reikia pirkti daug produktų, prašome susisiekti su mumis(trademanager arba rašykite el. paštu).Mes pasiūlysime jums geriausią kainą jums.Pastaba: Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.dėkojame ir prašome suprasti.

Modelio Numeris U-001 su Tuščiavidurio 24mm "apple" žiūrėti "Samsung" už Huawai
sąlyga Naujoji be žymės
Užsegimas Tipas Du kartus paspauskite drugelis užsegimas
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas SEURE
Juostos Ilgis Kita
Elemento Tipas Watchbands

Panašūs produktai